Szerző |
Üzenet |
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 12:39
Gyanus is volt, epp akartam kerdezni, hogy tud e valaki valamit... mar nagyon reg nem irt ide. Szoritunk erte, mielobbi gyogyulast. Gondolom akkor korhazban van...:(
|
Dr.OG
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 14:54
Jobbulást, mielőbbi felépülést kívánok!
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 17:08
Jobbulást kívánunk neki!
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 18:57
Gyors felépülést!
|
Pityusz
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 19:41
Gyógyuljon hamar!
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 20:09
Quoting: gk Ha gondoljátok, szívesen megnézek egyet-kettőt ezekből a demókból a megfelelő sw beállításokkal. Sajnos azt nem tudom, hogy melyiknek mi kell, de ha ebben segítetek, felveszem, milyen a kimenete rendesen.
A Desert Dream megy jól (sajnos csak WHDLoad, de feltételezem floppyról egy 3.2/040/AGA-n sem bootol be): https://youtu.be/lJKnXWQu6-0
A WHDLoad install readme-jében amúgy látszik, hogy jókurvasok mindent meg kellett patchelni, hogy modern gépeken elinduljon: http://www.whdload.de/demos/Kefrens_DesertDream.html
|
thomas^sd
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 20:11
Dh1 Gyógyulj meg ez a legfontosabb!
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 20:26
@GK: Ezért írtam, hogy a Retrocengo féle videó egy vicc, mert azért ennyire nem rossz. :) Máshogyan vacak szegény vámpír. Bármelyik Skarla demot tudok javasolni. Főleg a ride-ot, esetleg a massive-t illetve az utolsó cuccukat, a chapter 7-t. Mindegyik szétfagy, vagy nem jól működik és utána szétfagy. Mindegyik vámpíron. :)
|
thomas^sd
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 20:43 - Szerkesztve: thomassd
GK:
Kedvedert megneztem Desert Dream -t. 1200 3.0 rom Blizz 060 on ugy repul(fagylalt a bootsectornal mar) ahogy illik.
Kartya kikapcsolva alap gep Early startup: OCS chipset (grafika problemak) Cache Disable
Elrohan a demo kb szo szerint nehol idozites gondok.
Piramis vektor jelenet: Athalad a dinnye a piramison. A piramis altal kilott lovedek tulrepul a tamodo gepen.
By
letoltes:
ftp.amigascne.org/pub/amiga/Groups/K/Kefrens !KEFRENS-DesertDream-A.dms Kefrens-DesertDreamA.adf KEFRENS-DesertDream-B.dms
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 22:08
gk En arra lennek kivancsi, hogy nalad, hogy megy a Ramses - A-Sensation demo, amihez nem ertett itt emberunk...
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 21. 22:20
@thomas: A no cache-ig eljutottam, OCS-t nem állítottam, legközelebb megnézem azt is. Meg még mindig nálam dekkol Rati Blizzard 1230-a, úgyhogy tudok azzal is cross-checkelni.
@dino: Mára elpakoltam a gépet, meg fogom nézni.
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 22. 05:56
DH1, jobbulást kívánok én is!
|
Zozoka
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 22. 09:29
DH1-nek gyors felépülést kívánok
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 22. 20:08
Megnéztem a demókat. A Desert Dream OCS chipsetre állítva a boot menüben a gépet remekül bebootol. Az időzítésekkel van baja, mert minden gyorsabb mint kéne hogy legyen, de egyébiránt tökéletesen végigfut.
Az A-Sensation natívan indítva lefolyik a képernyőről, kurvagyors, de a második jelenetre már nem képes beváltani, a lila nyúlós izét nézzük végig. A zene szól. WHDLoad-ban pedig a videóban látott módon, 1 fps-sel megy. Szerintem a WHDLoad wrapper nem túl jó. :(
|
thomas^sd
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 22. 20:34
Quoting: gk Meg még mindig nálam dekkol Rati Blizzard 1230-a
Elmeletileg ki tudod kapcsolni a kartyat. Nyomsz egy resetet es lenyomva tartod kb 3 sec ig a 2 es gombot Visszakapcs 3sec folyamatos reset 3 gombbal.
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 22. 22:55
Ezt nem tudtam, köszi!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 23. 05:24 - Szerkesztve: dino
Quoting: gk Az A-Sensation natívan indítva lefolyik a képernyőről, kurvagyors, de a második jelenetre már nem képes beváltani, a lila nyúlós izét nézzük végig. A zene szól. WHDLoad-ban pedig a videóban látott módon, 1 fps-sel megy. Szerintem a WHDLoad wrapper nem túl jó. : Koszonom szepen a teszteket, engem megygyozott, hogy nem gyozott meg...:) egyenlore maradok a regi kartyaknal, amin ezek a cuccok remekul futnak, whds verziok is meg a simak is, mivel erdetileg ezekre talaltak ki. Jo a vampir, oda ahova biteket kell lapatolni szivlapattal, az a baj, hogy a regi stuffoknal (demok, gamak) 90% ban +az idozites a lenyeg...ugyhogy...evvan.
Quoting: thomassd Elmeletileg ki tudod kapcsolni a kartyat. Nyomsz egy resetet es lenyomva tartod kb 3 sec ig a 2 es gombot Visszakapcs 3sec folyamatos reset 3 gombbal.
Hat en +ugy tudom, hogy ez csak a Blizzard kartyakra igaz, masra nem. Ha nem igyvan, GK kerlek oszd meg velunk ezt az infot is legyszi.
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 23. 08:44 - Szerkesztve: gk
Van amúgy egy csomó compatibility módja is a kártyának, ezekkel még lehet játszani, én most nem tettem: https://wiki.apollo-accelerators.com/doku.php/software_library:compatibility
Én azon az állásponton vagyok, hogy ami jól meg van írva, az úgyis megy, a többiért meg nem kár.
Update: BigGun állítása szerint nincs semmi bill.kombó, amivel ki lehetne kapcsolni a kártyát, de azt mondta lehet raknak a következő fw-be majd.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 24. 20:10
Egy kis segitseg kellene, hatha van valamelyikotoknek valami jo 5lete :) Szeretnek letolteni Cov okat innen. http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/ujcov.html Az a bajom, hogy, egyben nem tudom, csak laponkent, ugy meg megoszulok, mire az osszes ujsagot letoltom... Szoval van valami megoldas erre? Koszi elore is.
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 24. 20:20
Neked mirroring kell. Van rá egy csomó tool, van böngésző plugin formájában is, de legegyszerűbb talán a parancssori wget.
wget -m http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/ujcov.html
Ez végigmegy az összes linken és leszedi.
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 24. 21:16 - Szerkesztve: yellowdog
Quoting: dino Szoval van valami megoldas erre? Van, HTTrack Website Copier, anno ezzel szedtem le teljes szexoldalakat (is)... ;-) :-D
Ha megvagy vele akkor pedig kell egy pdf-be összefűző program, van ilyen is, használtam, nem, nem a szexoldalakhoz :-) de ennek nem ugrik be a neve, persze google...
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 24. 21:35 - Szerkesztve: dino
Megvan, nagyon koszi! :)
|
thomas^sd
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 24. 21:57
Yellow Dog: Httrack nagyon jo cucc pont a muskatlin hasznaltam en is :)
Dino: Összefüzésre ajánlom az ABBY FineReader t. OCR t profin tudja. Tud magyarul is.
Szövegesen kereshető Pdf et tudsz vele csinálni ! Van belőle portable verzió is!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 24. 22:46
No, le is gyutt..otegesznyoocgiga ossz... Esetleg Gurukkal nem talalkozott valaki? :) Koszi All!
:)
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 25. 00:59
Megcsináltam az összes CoV-ból a PDF-eket (OCR-t nem nyomtam rá, bocs), itt találod őket egyben, zipben (840 MB):
http://gk.lka.hu/x/CommodoreVilagPDF.zip
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 25. 07:05 - Szerkesztve: dino
Hat ez kiraly!!! Igy mar ezt sem kell meg PDF eznem... Jo lesz ez meg sztem itt masnak is. :) Nagyon koszi.
Szerk:
Es meg az evkonyveket is beletetted... ezt mar tenyleg csak olvasni kell. :)
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 25. 12:13
Az első találkozás... :-) <3
|
nzo
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 27. 16:39 - Szerkesztve: nzo
Dino, én is megcsináltam még anno, feltettem egy régi blogoldalamra...
Párszor már esett szó egy magyar fejlesztőről, aki Electric Black Sheep (és Sövény Imre) néven tevékenykedik AMOS-ban. Az itchio oldalán van elég sok érdekes projektje...
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2021. Nov. 29. 08:32
Quoting: nzo Dino, én is megcsináltam még anno, feltettem egy régi blogoldalamra... Koszi, valami remlett, de ki ment a fejemol ez is... Mindenesetre koszi neked is. Esetleg Guru ujsagok PDF ben nincsennek? :)
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2021. Nov. 30. 11:02
https://archive.org/search.php?query=subject:%22A+Guru+(magazin)
|