Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Amiga | AmigaOS | FAQ | RSS

- Fórumok - Keresés - Statisztika - Szabályzat - Pegasos.hu fórum
forum.amigaspirit.hu / Általános / Üzenetek, jókívánságok
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 .
Szerző Üzenet
Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2025. Jan. 01. 00:14

Amigában, amigázásban, sikerekben és boldogságban gazdag új évet minden kedves fórumtagnak!

nzo
Tag

# Elküldve: 2025. Jan. 01. 11:26

BÚÉK, sok Amigás release-zel 2025-ben (is)!

dino
Kék troll

# Elküldve: 2025. Jan. 01. 13:02

BUEK SRACOK.. BUEK...

thomas^sd
Tag

# Elküldve: 2025. Jan. 01. 15:05

Buek amigos!

1tom
Tag

# Elküldve: 2025. Jan. 01. 15:06

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2025. Jan. 01. 20:08

BÚÉK! ;)

KZ3D
Tag
# Elküldve: 2025. Jan. 01. 20:09

BÚÉK Mindenkinek!

Dodi
Tag

# Elküldve: 2025. Jan. 01. 22:44

Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Dr.OG
Tag

# Elküldve: 2025. Jan. 03. 07:36

Kicsit megkésve, de én is minden jót kívánok mindenkinek 2025-re!

CirrMee
Tag

# Elküldve: 2025. Jan. 13. 03:18

Üdv!

Részemről is BUÉK mindenkinek!

Megkésve csak azért, mert regisztráció hiányában idáig nem volt write jogom.
Jómagam részt vettem a 90 -es évek elején a hazai A betűs életben, majd másokhoz hasonlóan én is eltávolodtam. Az biztos, hogy az utolsó időkben pesten voltam még valami rendezvényen (Amiganica lehetett, dátumra már nem emlékszem), ahol ha jól rémlik, a Slamtilt döntő fejjel lefelé fordított képernyőn volt, meg valami C64 Star Wars "anim" aratott sikert a közönség soraiban.

3 éve merő véletlenségből hozzájutottam egy Rev5 (NTSC), és egy Rev6 (PAL) A500 -as példányhoz, melyeket az eltelt időszakban felkészítettem a való életre. Értsd: a padláson tárolás közben elszoktak attól, hogy üzemelni is szoktak, az idő vasfoga is megrágcsálta őket, szóval erősen defektes, és hiányos állapotban voltak. Mostanra eljutottam odáig, hogy FDD meghajtó mindkettőben van üzemképes, billentyűzet mindkettőben üzemképes, van mindkettőnek tápegysége (csak egyiknek volt), saját egere (szintén csak egy volt), a Rev5 példányt átfabrikáltam PAL üzemmódra, illetve ha befejezetlenül is, de üzemel mindkettőben Zero -s HDMI konverter. Meló van még egy halommal - a Rev5 szép állapota miatt megmarad mutogatós, amennyire lehet "eredeti" gépnek, a másiknál 1Mb Chip / PiStorm a csapásirány. Utóbbi mintegy "pótmegoldás", mivel A1200 a családi költségvetés miatt nem igen várható, a vezérgépen viszont őrzök egy belakott A1200/WB3.0 HDD mentést, amit jó volna kiszabadítani a WinUAE fogságából... :)

Szóval ezúton is köszönöm a lehetőséget a regisztrációra, később majd betámadom a megfelelő témákat a felmerülő kérdések miatt. Hosszú ideig nem voltam aktív, sok minden kiesett... :)

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2025. Jan. 14. 12:41

Na ha senki nem bír valamit válaszolni akkor majd én! :)

Először is üdv itt, másodszor meg az utóbbi időben (az újraindulás óta) a regisztráció rendesen üzemel, szóval nem kell megköszönni semmit. Úgy tűnik ez egy punnyadt időszak, mert az utóbbi időben igen ritkán van post, de hát volt ez már így, aztán meg hirtelen lett annyi téma, hogy csak kapkodtuk a fejünk.

Nekem a legnagyobb öröm a postodban az volt, hogy az utóbbi időben a háttérben többen is regisztráltak, de senki nem posztolt semmit, szóval nem tudtam hogy az utolsó fórumkód változtatások ótai is minden rendben üzemel-e. Ezek szerint igen, mert te tudtál posztolni. :)

Kellemes amigázást!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 .
forum.amigaspirit.hu / Általános / Üzenetek, jókívánságok