Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Amiga | AmigaOS | FAQ | RSS

- Fórumok - Keresés - Statisztika - Szabályzat - Pegasos.hu fórum
forum.amigaspirit.hu / Emuláció / ShapeShifter 3.11 060-on avagy miért nem megy? :(
Szerző Üzenet
dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2026. Aug. 03. 14:38 - Szerkesztve: dh1

Ezer éve nem ShapeShifter-eztem, főleg az agyvérzés okán. Anno még Blizz 1230MK4-en toltam ...

Most előkapartam egy csomó hardfilét és TF1260-on tolnám, Amiga OS 3.2.2.1., ShapeShifter 3.11.

De sajna az istennek sem akar működni ... vagyis elkezd bootolni de egy a hehér MAC icon meg is jelenik, majd "Program failed (error #80000003)."-t kapok ...

Van valakinek egy mentett kisebb bootolható lemezképe? ás/vagy egy ShapeShifter-hez tuti jó ROM-ja? :) vagy esetleg ötlete?!

vagy egy elmentett ShapeShifter prefs (vagy egyben minden is :) )

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2026. Aug. 03. 17:10

Ö, nekem simán megy? MacOS 7.6.1 és 7.5.3 is, hatvanason. Ugyanaz a setup ami annó harmincason is ment.

Mondjuk nem tökéletes a dolog, mert van program ami csak 3.8 v. valamelyik régebbi Shape-vel megy, de a MacOS attól még bebootol simán.

Nem lehet h. valami ilyen PrepareEmul v. ilyesmi - francse tudja mi kell a modern/menő rendszerekkel újabban - nincs belőve neki jól? Ugye ezt anno BlizKick-kel toltuk, ugyanez nem Blizzardon pl. Kickstart patkolással (kell ez a Hyperion Kickstartokhoz?) vagy ha jól emlékszem valami MMULib és környéke masszírozással kellett h. menjen.

forum.amigaspirit.hu / Emuláció / ShapeShifter 3.11 060-on avagy miért nem megy? :(