Szerző |
Üzenet |
AmigaOne500Plus
Tag
|
# Elküldve: 2019. Már. 17. 09:58
Egy kép, egy kérdés:
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2019. Már. 17. 11:37
Mi a kerdes? Miutan bekapcsoltad az A2065 emulaciot, beallitottad az OS4 oldalon a netet? Mivel a bsdsocket.library emulacio nem mukodik, nyilvan.
|
AmigaOne500Plus
Tag
|
# Elküldve: 2019. Már. 17. 13:06 - Szerkesztve: amigaone
Quoting: charlie Mi a kerdes? Miutan bekapcsoltad az A2065 emulaciot
A WinUAE 4.1.0-ban nem található az a bizonyos "A2065 Z2" emuláció, amely a "Tom's Homepage"-en bemutatásra került. (...vagy átkerült máshová és nem találom?)
A kérdés tehát az, hogy hogyan tudom elérni, hogy legyen netem WinUAE-ben is, ha egyesek szerint az csak annyi, hogy "bekapcsolod a bsdsocket.library emulációt", és kész.
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2019. Már. 17. 17:01 - Szerkesztve: charlie
A WinUAE 4.1.0-ban nem található az a bizonyos "A2065 Z2" emuláció, amely a "Tom's Homepage"-en bemutatásra került. (...vagy átkerült máshová és nem találom?)
Hardware -> Expansions fül, azon belül az Expansion Board Settings-nél a legfelső legördülő menüből (ahol alapból a Built-In Expansions látszik) kiválasztod h. Network Adapters, és utána alul a listából hogy milyen hálózati kártyát akarsz. Ott van közte az A2065. Miután kijelölted, mellette bepipálod hogy "Enabled" és kész. Lásd screenshot (klikkre nagy lesz, WINE-nal készült macOS-en, de a lényeg látszik sztem).
A "bsdsocket.library" emuláció csak 68k-n működik, tudtommal, az OS4-nek valami network hardware-t kell emulálni h. menjen.
|
AmigaOne500Plus
Tag
|
# Elküldve: 2019. Már. 17. 17:54
Minden elismerésem a Tied, már megint igazad volt!
...én meg megint tanultam valamit...
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2019. Már. 18. 00:18
|