Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2015. Máj. 02. 13:28
@elsosorban Charlie :)
Volt ez a PDFToolkit, amit Charlie megfixeltel MOS-ra. Uj verzion minimal valtoztatassal felkerult Aminetre, de panaszkodnak, hogy nem megy MOS-on.
Nem lett tesztelve valoban, de gondoltam ha korabban ment, akkor nem lesz gond.
Megneztem tiszta 3.7 MOS-on es valoban problema hegyek.
Lepeseim es a kerdesek:
- Nem talaltam default python-t a rendszeren. - Felraktam a legujabb 2.7-et. Nincs installer, az exe neve python2.7, a libsben van egy fiok szinten 2.7 kiegeszitessel
Ezek a nevek hasznalatosak, vagy at kell neveznem?
- Kell a pyMUI. Letolt, stb
- pyMUI csak 2.5 pythonnal megyik
Letezik 2.7-hez pyMUI?
- Leszed 2.7, felrak 2.5 (hasonlo kerdes az elnevezesekkel)
- Vegre elindul.
- a 2.5 archivban levo subprocess.py syntax hibas. Kijavitom.
- Program vegre elindul, hibauzenet:
Downloading: ram:pyPdf-1.13.zip Bytes: 40248 40248 [100.00%] Traceback (most recent call last): File "PdfToolkit.py", line 147, in <module> subprocess.call(['XADUnFile', 'RAM:pyPdf-1.13.zip', 'dest', 'RAM:', 'quiet' ]) File "Libs:python2.5/subprocess.py", line 450, in call return Popen(*popenargs, **kwargs).wait() File "Libs:python2.5/subprocess.py", line 614, in __init__ errread, errwrite) File "Libs:python2.5/subprocess.py", line 1031, in _execute_child self._procmsg, self.pid = _doslib.async_execute(args, cwd, p2cread, c2pwrite, errwrite) NameError: global name '_doslib' is not defined Ram Disk:PDFToolkit>
- Felad.
Szoval, kene csinaljak egy telepitesi utmutatot MOS-ra, de tudnom kellene, mi a tamogatott eljaras python/pyMUI hasznalatahoz.
Segitseget elore is koszonom!
|