Szerző |
Üzenet |
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 08:32
Flippermániás sógoromnak köszönhetően szilveszterkor rákaptunk a Slamtilt-re, azóta amikor bekapcsolom az 1200-t, szinte mindig nyomok egy kört valamelyik pályán.
Múlt csütörtökön aztán végül is ez jött össze a Mean Machine pályán:
Persze, ha ez kispálya, akkor én kérek elnézést. Ellenben várom a hasonló rekordokat! ;-)
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 08:43 - Szerkesztve: dino
Igazi gamer vagy vazze! :D Szerk, ezt valoszinu csak Rey8 tudja felulmulni :DD:DD Szerk2, ha nekem lenne idom, akkor az Isharnak ulnek neki, meg a Wasted Dreamsnek...
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 09:01
Na, olyan hosszú játékoknak azért nem kezdek neki. Tavaly nyáron belefogtam egy Civilisation-ba, de 2-3 alkalommal tudtam csak játszani vele végül is.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 09:02
Quoting: adsr Na, olyan hosszú játékoknak azért nem kezdek neki. Ne mond, hogy ennyi pontot 5perc alatt hoztal ossze :)
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 09:03 - Szerkesztve: lazi
Annakidejen csinaltam egy progit, ami a Slamtilt rekordokat osszefuzi a benne taroltakkal. Amineten asszem slamcober neven van. Akkor nagyon sokat nyomtam en is, de a szamokra nem emlekszem. Mindenesetre soknak tunik :)
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 10:05
Fácsén most dobott rám Reynolds egy 2 milliárdot ;-). Állítólag volt neki 4 milliárd felett is, de azt ki hiszi el fotó nélkül? ;-).
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 10:08
Quoting: adsr Fácsén most dobott rám Reynolds egy 2 milliárdot ;-) Ugye mondom :D
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 10:12
Na jó, de én csak egy hónapja nyomom, annak idején nem játszottam vele egyszer sem ;-).
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2014. Feb. 03. 10:27
Látom, csak én játszok Slamtiltet mostanság, sebaj, itt egy új rekord:
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Feb. 03. 10:28
Idomillimolyos! :D
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2014. Feb. 03. 12:08
Lófaszt. Utóbbi időszakban reggel 4:45-kor ébreszt a hólyagom... Utána meg már nem tudok visszaaludni.
|