Szerző |
Üzenet |
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 23. 10:10
Szeretném megkérdezni, sikerült valakinek elindítani a 3-as verziót? Sokáig szöszmötöl, hogy valami online help-et állít össze, percekig, majd GURU. A BlitzBasic 2-es megy szépen, azzal semmi gond, csak szerettem volna ezt is kipróbálni mit tud, miben más, stb.
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2016. Feb. 24. 10:23
Én még nem, adsz egy linket, hogy honnan töltötted le? mail: mari pont zsolti kukac gmail pont hu
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 24. 11:09
Köszönöm, küldtem email
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2016. Feb. 24. 11:11
Amiblitz oldal
@Yellow Dog Lehet, hogy neked nem segit, de OS4-en elindul hiba nelkul. Esetleg nezz meg egy korabbi valtozatot, mert a 3.6.1-re betat irnak. Hatha a 3.5 stabilabb.
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 24. 11:22
Rendben, nagyon köszönöm.
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2016. Feb. 24. 11:26 - Szerkesztve: adsr
Igaz, hogy csak emulátor alatt próbáltam, ClassicWB full rendszeren, de elindul hiba nélkül. Sourceforge oldalról töltöttem le, 3.5-ös változat. Mindjárt tesztelem a 3.6-ost.
Ja, a mail még nem ért ide... Nem értem a gmailt...
3.6-os is elindul.
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 24. 11:38
Mail Delivery... szerintem rosszul írtam a címet, .com lett a vége, rutinból :-) Köszönöm, akkor töltöm én is újra, és próbálom.
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2016. Feb. 24. 12:06
Quoting: yellowdog Mail Delivery... szerintem rosszul írtam a címet, .com lett a vége, rutinból :-) Köszönöm, akkor töltöm én is újra, és próbálom. Höhöhö. Te is elírtad, és én is. gmail.com természetesen :-D.
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2016. Már. 24. 22:50
Quoting: adsr Igaz, hogy csak emulátor alatt próbáltam, ClassicWB full rendszeren, de elindul hiba nélkül.Sourceforge oldalról töltöttem le, 3.5-ös változat. Én is kipróbáltam, de nekem fél órát szüttyög valami online help összeállításon, aztán "Suspend v. Reboot"... :-(
|
Mash
Tag
|
# Elküldve: 2016. Ápr. 22. 17:49
Azt ugye tudod, hogy FPU kell neki?
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2016. Ápr. 23. 08:41
WinUAE alatt sem tudom elindítani :-( Bármit állítok, FPU, FAST RAM, stb..
|