Szerző |
Üzenet |
AliveMOon
Tag
|
# Elküldve: 2023. Júl. 01. 23:33
Az enyém egy ACARD7720U évekkel ezelött vettem, és nem volt ilyen drága :(
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Júl. 02. 06:07
Koszi
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Júl. 03. 09:19
Haat ez a nightly nagyon leallt, ugyan lesz meg fixalas, vagy ennyi? Mar ket honapja, hogy semmi frissitest nem latok. Ti tudtok valamit?
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2023. Júl. 07. 08:08
Már a Discordon is ment kicsit a rinya, valamin nagyon dolgoznak a háttérben, azért van kuss, állítolag. Valami "CCR boost" a téma, nem tudom pontosan az mit takar, de a "CCR"-ről én a 68k CPU CCR (Condition Code Register) kezelésével kapcsolatos fixekre/gyorsításokra asszociálok?
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Júl. 07. 08:39
charlie A profeta szoljon beloled Mester!
|
thomas^sd
Tag
|
# Elküldve: 2023. Júl. 07. 18:58
Sracok honnan erd3mes beszerezni a pistorm32 - t?
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Júl. 07. 21:01
Quoting: thomassd Sracok honnan erd3mes beszerezni a pistorm32 - t?
En az AmigaStore tol szoktam mindent vasarolni, tokre meg vagyok elegedve veluk, viszont a Pistorm-om az most csak igy jott, GK tol vettem at, az AmigaKit es, de teljesen fasza...
|
thomas^sd
Tag
|
# Elküldve: 2023. Júl. 11. 23:25 - Szerkesztve: thomassd
Megerkezett amirol Charlie irt.
URL
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2023. Júl. 12. 18:47
Ez elég jól hangzik azért
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2023. Aug. 01. 00:41
Levődött beta 2: https://github.com/michalsc/Emu68/releases/tag/v0.16-beta.2
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Aug. 01. 22:06
Tok jo, ugyan ugy kell telepiteni? Felulirni a fileokat?
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2023. Aug. 02. 01:42
Fasza. A TBL Starstruck lemegy már? :P Azt láttam h. van valami féllábas fix a PCMCIA bügre. Nem túl meglepő módon valami összeakad az emuban az interrupt acknowledge regiszter írásával és az OS végtelen IRQ ACK loopba megy. Állítólag még mindig előfordul néha.
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2023. Aug. 02. 08:04
https://www.patreon.com/posts/86962515
Most akkor lett wifi is vagy mi?
|
YADA
Tag
|
# Elküldve: 2023. Aug. 02. 09:17
"Most akkor lett wifi is vagy mi?"
Nem lett. Azt irja most kezd el foglalkozni vele.
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Aug. 03. 21:26
Quoting: charlie Fasza. A TBL Starstruck lemegy már? : Most forgattam meg, nem, nem megy le. Szerintem nem az emuval van baj, hanem az illesztő firmware-el itt is, ami kb. reménytelen, hogy valaha is jó lesz. :D :| :/
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Aug. 04. 06:30
Par napja telefonon beszeltem egy haverral, o ugy hallotta, hogy az illeszto kartya FPGA ja kicsi, ezert sajna nem fer bele, aminek bele kene fernie, es ezen mar nem igazan lehet valtoztatni.
|
thomas^sd
Tag
|
# Elküldve: 2023. Aug. 04. 07:43
Quoting: dino illeszto kartya FPGA ja kicsi
Van remeny hogy lesz uj kartya?
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2023. Aug. 04. 09:16
@dino A haverod reszeg volt, hogy ilyet mondott?
Nem, nem a buszillesztessel van baj. Azzal is van baj, de egy Starstrucknak ahhoz semmi koze. Ha egy konkret effekt fagy (mar pedig az fagy) akkor az szimplan CPU emu bug, ami javithato.
|
GK
Tag
|
# Elküldve: 2023. Aug. 06. 11:15
Kipróbáltam, a PCMCIA kártya végre nem fagy, nekem ez nagy win :)
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Aug. 27. 18:42
Na, lett ilyen. Megforgattam. Első teszt - természetesen - a starstruck volt. Még mindig fagy. :D Még nézegetem, hogy változott-e valami.... a fekete dögvészen is megnézem, hogy esetleg megy-e végre az a1060-al (tippelek, nem megy) :D Azért ajánlom, hogy felrámoljátok. :)
|
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2023. Aug. 27. 19:01
Quoting: ratman Első teszt - természetesen - a starstruck volt. Még mindig fagy.
Vagyon itten egy guglidocs táblázat. Ebben vezetik, hogy melyik demo megy vagy éppen nem megy. Én TBL - Ocean Machine demoval probálgatom, de gurul amint megjelenik a 3D rész, ahogy eddig is tette.
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Sze. 10. 09:44
No, csak annyit szeretnék csak mondani, hogy az utolsó nightly (vagy github) release óta megy a starstruck is. :) PeachMan köszi a linket, meg hogy említetted, hogy állítólag most már jobb. Valóban! Szóval most különösen javasolt frissíteni.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Sze. 10. 16:18
No, jonapot. Jelentem megint benazok, vagy nemtom, itt ugyanugy fagy. :/ A kovetkezot csinalom: Letoltom innen a Emu68-pistorm32lite.zip et, majd kitomoritem es a Pi, MicroSD be a tartalmat atmasolom (felulirom a regit) a gyokerbe, kiveve ugye a config.txt t, mert az a sajat beallitasa a rendszernek, ha jol emlekszem ezt nem kell. Kell meg valamit csinalni, beallitani a frissiteshez? Vagy egyatalan nem jol csinalom? :D
de van jo hir is :D A Dark Forcest ide is feltetem, RTG be kegyetlenul repit soha nem latott sebesseg klasszik alatt... :D
No, legyszi segiccsen obivankenobi, on az utolso remenyem...:)
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Sze. 10. 18:24 - Szerkesztve: ratman
@dino: Itt nézz körül, a dátum alapján a legfrissebbet töltsd le, ami jelenleg ez.
Sima pistormhoz meg ez. A többit jól csináltad szerintem.
(Amúgy ezeket kb. soha nem használom, mert én rendes user vagyok, buildelem magamnak amikor van új nightly. :D)
Ja, a TBL demók nagy része lemegy, de a visszalépés a rendszerbe az még nem. :D Félsiker. :)
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Sze. 10. 18:56 - Szerkesztve: dino
Haat, koszi, sajna ezzel sem megy. Ez is gyanus: (23.01.28) miert? mikor elvileg frissebb datumnak kene itt lenni
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Sze. 10. 19:35
@dino: Mert az egy másik cucc, amit én amúgy egyáltalán nem használok. :D Itten van, e! E!
|
Sax
Tag
|
# Elküldve: 2023. Sze. 10. 21:03
Ha lesz egy kis időm, kipróbálom!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Sze. 10. 21:32
Eh, milyen jo lenne egy Amigas party, mer igyse ertem.. Namajd eccer! Azert koszi.
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Sze. 16. 20:31
@dino: Kűdtem mélt. :D
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2023. Sze. 16. 21:42
Koszi Fater, egy kib.szott legenda vagy, en meg egy pancser, mer iccse megy :( de ment mail is. Valami "aprobb zarlat van a fegyverrencerbe.." :D
|