Szerző |
Üzenet |
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2025. Máj. 05. 23:13 - Szerkesztve: dh1
van egy észrevételem
a TF1260-asomban 50 mhz-en megy alapból vagy 94 mhz-n ...
ha nem kell max sebesség akkor alapból 50 mhz-en indul a gép (minek fűtsük a procit), de ha demóznék akkor 94-re húzom (100 mhz-en instabil) bár van passzív és aktív hűtésem is, 50 mhz esetén akár ki is kapcsolhatom az aktív hűtést :)
azonban egyik napról a másikra észrevettem, hogy 94 mhz-es beállításoknál mintha lassabb lenne a gép... és valóban megrökönyödve tapasztaltam hogy a TerribleFire Cpu Speed Tool lejárt...
"TF360/TF1260 Card firmware out of date. You must upgrade. See tf1260.com for the ladest firmware."
WHAT? :(
most csak 50 mhz-en "toporog" a vas
Természetesen haverrel rendeltünk egy C232HM DDHSL-0 kábelt a firmware miatt (még nem jött meg)...
Kicsit pofán vert ez, mert nekem az előző firmware-rel is jól működött a vas, de hogy így korlátozzanak be azért erős túlzásnak érzem :(
visszadátumozás próbáltam (ideiglenes jelleggel) nem működik (mondjuk ezt sem értem hogy hogyan és miért nem...)
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2025. Máj. 06. 01:48 - Szerkesztve: charlie
Nem lejárt. Minden firmware verzióhoz a hozzá való speed tool meg egyebek kell. Mással nem fog menni. Szóval nem tudom mit csináltál, de ha frissítetted a toolokat de a firmware-t nem akkor az pont így néz ki.
A FW frissítést meg egy Raspberry Pi 3-mal is meg lehet csinálni, ahogy azt dokumentáltam is.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2025. Máj. 06. 20:38 - Szerkesztve: dh1
Értem, köszi! ;)
Működik! :D
|