| Szerző |
Üzenet |
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2026. Júl. 10. 18:53 - Szerkesztve: charlie
A KZ3D által linkelt eBayes és a dh1 által linkelt AmiBayes eladó ugyanaz. :) Csak több helyen is árul. Csak mondom. Nekem is van tőle vagy 3db adapterem, de nekem minden megy mindennel mindenen.
(Szerk: és ezt a témát is sikerül ügyesen szétoffolni, mert ez sem szoftveres téma. Lehet h. átrakom majd a releváns topikba.)
(Szerk #2: átraktam. :) )
|
KZ3D
Tag
|
# Elküldve: 2026. Júl. 10. 19:04
Quoting: dh1 hali, én inkább tőle vennék :)
Mindketten Axel81-től (Mary Vicini) vettük: D:
Néhány hónapja hétfőn feladta nem sürgősségivel, ennek ellenére pénteken már kihozta a futár.
Akkor röviden: megvehetem a Dell U2412M (fekete) monitor-t, nincs vele probléma a "standard" (nem RTG) használattal sem?
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2026. Júl. 10. 20:32
én tudom, mind ahogy mondtam anno Alex81-től vettem :) de egyébként AmiBay-en olcsóbban adja ;) ez tűnt fel
igen, nekem egy Dell U2412M fekete van (és egy fehér is) és fehér mindkettőn megy a standard, nem RTG-n AGA a megfelelő adapterrel Alex81-től, kivéve hogy az ezeréves vásárlásom 2B A1200-ön NEM ad képet, Commodore eredeti adapterrel megy jól megy, és az A4000-en is, egy másik 1D.4 is minden működik, megy ... csak az én 2B-n nem ... fene tudja miért
én anno amikor rájöttem kérdezgettem Alex-et a gond, de pont akkor lett agyvérzésem, szal válasz nem ért hozzám, na meg nem ezzel foglalkoztam :)
egy dologra figyelj, a monitort képernyőt ha tisztítod csak is vizes textillel tedd azt mert én valami vegyszerrel tettem és meglátszott a monitoron egy csíkban :( ... nem vészed de te ne ezt tedd :) sima, langyos vizes textillel (a fehéren már nem követtem el ezt a hibát...)
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2026. Júl. 10. 22:42
A VGA konverter/adapter diskurzust átraktam ide, főleg mivel ugyan hónapokkal ezelőtt, de itt már volt hasonló kérdés... :)
|