| Szerző |
Üzenet |
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2025. Dec. 02. 21:21
Calhoun Koszi szepen, isten vagy. charlie Feltenned a felhobe (delete) a fentebbi mail cimemet a kemenyen keresztul :D Mar nem engedi szerkeszteni. Neked is koszi. :)
|
StingerHU
Tag
|
# Elküldve: 2025. Dec. 11. 17:53
*update. Kisebb csoda folytán elkészültek az eloxált ezüst színű hűtőbordák a TF1260-hoz. Jövő héten nálam is lehet :) Aki esetleg kért a turbóhűtésből, még karácsony előtt jó eséllyel el tudom küldeni neki, a panelek és minden már rég készen van.
|
Calhoun
Tag
|
# Elküldve: 2025. Dec. 12. 18:27
Szia! Én továbbra is vevő lennék a bordán kívül a hűtési rendszer egyéb elemeire.
|
StingerHU
Tag
|
# Elküldve: 2025. Dec. 24. 11:12 - Szerkesztve: stingerhu
No, csak sikerült December 24-re ezt a projektet behúzni, igaz az elküldést nem, de a lényeg, hogy itt van már minden, rajtra készen. :)

(illetve a FB Retro Számítógép- és videójáték klub csoportban egy videó is van a működésről: https://www.facebook.com/share/v/17hpvbsdk4/ )
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2025. Dec. 26. 12:57
Szerencsére a csoport privát, szóval azt az egy videót sem lehet megtekinteni a működéséről. :)
|
StingerHU
Tag
|
# Elküldve: 2025. Dec. 27. 00:49 - Szerkesztve: stingerhu
Quoting: charlie Szerencsére a csoport privát, szóval azt az egy videót sem lehet megtekinteni a működéséről. :)
Irtam rola egy posztot infókkal, működéssel, beszereléssel együtt a retroid blogomra (van angol / német nyelv is) - majd valahogy beapplikálom ide azt a videót.
|
StingerHU
Tag
|
# Elküldve: 2025. Dec. 27. 16:41
Quoting: Calhoun Szia! Én továbbra is vevő lennék a bordán kívül a hűtési rendszer egyéb elemeire.
Szia, eggyel direkt többet készítettem a készletből, miattad. :) írj rám kérlek face-n vagy bármi egyéb módon és megbeszéljük a részleteket.
Ugyanitt: aki szeretne ebből a kit-ből, most kérje - még van néhány db, szívesen adnám oda itt Magyarhonban első körben, mint nemzetközi szinten. 27.9k HUF a komplett kit, spriteseknek -1k discount. :)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2025. Dec. 27. 17:42
Én berendeltem Stinger-től! Köszi tesó! :)
|
Derringer
Tag
|
# Elküldve: 2025. Dec. 31. 13:29
Quoting: stingerhu No, csak sikerült December 24-re ezt a projektet behúzni
Szép Munka, olvastam a blogodat. Nice.
|
StingerHU
Tag
|
# Elküldve: 2026. Jan. 01. 16:31 - Szerkesztve: stingerhu
2026 elejére befutott az Amiga PSU+ projektem is a finisbe. Hosszú idő volt, mire az egész összeállt, sok prototípus, próbálgatás és kísérletezgetés, de megérte. BSzilinek köszi a bétateszter segítséget a v1.4 szűrőáramkörhöz. :) [ps: a C= logó nem világít ennyire ordenáré módon vörösen a valóságban - jóval haloványabb az ereje, csak a telefon + HDR eléggé "feljavította" :) ]

|