Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Amiga | AmigaOS | FAQ | RSS

- Fórumok - Keresés - Statisztika - Szabályzat - Pegasos.hu fórum
forum.amigaspirit.hu / Classic hardver / Hardvereink, megoldások, fotók a gépeinkről :)
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 .
Szerző Üzenet
amigarules
Tag
# Elküldve: 2024. Nov. 12. 20:28

Ezen a listán szereplő új Dahua monitor nem működik...

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2024. Nov. 13. 23:50

Atari, ami kéne! https://www.reddit.com/gallery/1gql523 :D

dino
Kék troll

# Elküldve: 2024. Nov. 14. 09:35

Quoting: charlie
Atari, ami kéne!

:D

dino
Kék troll

# Elküldve: 2024. Nov. 15. 17:55 - Szerkesztve: dino

Jut eszembe, nemreg mikor kikondiztam az A4000 rest, Panasonic kondikat rendeltem bele, allitolag tartosak nagyon, na es hogy konnyebb legyen a beazonositas, mit is jelolnek a buvos szamok, betuk a kondisapkak tetejen, azt ezen az oldalon talaltam meg:
kondik
Azert rakom be ide, hogy hatha esetleg masnak is hasznos lesz.

Megjegyzes: Nekem az nem tetszett csak a kondikban, hogy alig van ki a laba a beforrasztashoz, szoval, ha forrasztod, reszketni nem er... :D :D
Elotte erossen ajanlott meginni valamit... :D
Hosszutavon +majd kiderul, hogy mennyit is bir...
Koszonom a figyelmet!

Sax
Tag

# Elküldve: 2024. Nov. 21. 08:32

:-)

dino
Kék troll

# Elküldve: 2024. Dec. 26. 16:52 - Szerkesztve: dino

Ezzel bibelodok unnepek alatt:

A500_512

Az elso gepem nekem egy Amiga 1200 volt 96" korul, ezert nekem jocskan kimaradtak az A500-asos idoszakok.
Szoval mar reg ki szerettem volna probalni, hogy anno mikor megjelent az Amiga 500 mit lehetett alapbol futtatni rajta, vagyis direkt fel mega chip, es fel mega slow RAM kerult bele, csak azert sem modositottam egy megasra, hogy felfedezzem az akkori vilagot. Viszont, nyilvan nem hagytam benne a floppyt, mert minek legyen egy tonna bugos floppy az asztalon, vagy az asztal alatt :) szoval tettem bele egy vagany forgopotis Goteket. A gep oldalan levo 2 kapcsolo az egyik az a RAM atkapcsolo, a masik meg a kickstart 1.3-2.0.

Amiga

Csinaltam hozza Oled panelt is, hogy lassam mit csinalok :D

Oled

lotus

Aztan meglepoen tapasztaltam, hogy mennyi de mennyi minden mukodik ezen a fing elemér hardveren es verszemet kaptam, eloastam egy GVP Impact II SCSI vezerlot, volt benne egy 500MB os valami HDD, azt kicsereltem egy ZULUSCSI ra.

zulu

es haptam egy jo hosszu Amiga 500 ast, ami csak vertikalisan fert el a kepen :D

A500

Szoval el vagyok, most telepitgetek, ami meg hatra van... :)

Szerk: ezt most a google drajvon/foton, mittomen keresztul osztottam meg, mert elegem van abbol, hogy a "kepkezelo" programok egy het utan torlik a fajlt. :(
sajnos igy meg ebben a formaban csak akkor latszik, ha rakattintasz, de egyenlore ez van :)

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 .
forum.amigaspirit.hu / Classic hardver / Hardvereink, megoldások, fotók a gépeinkről :)