Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Amiga | AmigaOS | FAQ | RSS

 - Fórumok - Keresés - Statisztika - Szabályzat - Pegasos.hu fórum
forum.amigaspirit.hu / Classic AmigaOS / SimpleMail konfigurálása Gmail-hez
Szerző Üzenet
neongod
Alapító Tag

# Elküldve: 2007. Okt. 10. 21:46


Tudom, hogy latest yam2.5dev nightly build-el mżködik, de valahogy nekem nem esik kézre a yam2.5. SimpleMailt megszoktam, kedvelem. Csak sajnos sehogyse tudom rábírni, hogy menjen vele a gmail accountom.

Odáig jutok, hogy Secure-t és with STLS-t bekapcsolom (minek határása a portot átírja 110-re), portot visszaírom 995-re és így már tud kapcsolódni a szerverhez. "Waiting for Login" után viszont egy "error receiving data from host" üzenettel leáll.

Van valaki akinek sikerült valahogy mżködésre bírnia SimpleMailt gmaillal? Számít melyik SimpleMail verziót használom (vagy hogy os3.x vagy mos...), illetve, hogy milyen AmiSSL van felrakva?

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2007. Okt. 10. 22:19 - Szerkesztve: charlie


Ha ez megnyugtat, nekem se megy (MorphOS/PPC nativ 0.31 verzio). Illetve a MOS 2.0 IP stackje telifossa a logjat critical errorral, miszerint a Simplemail main threadje hasznalta az IMAP subthread altal megnyitott socket libbase-t, ami meglehetosen ellenjavalt cselekedet... Szoval en nem csodalkoznek, ha egyaltalan nem mukodne. (Vagy csak OS4-en Roadshow-val, peldaul.)

Szoval ezekutan megint csak ott kotottunk ki, hogy igen, szar a YAM 2.5-dev, deugye mihez kepest... :)

neongod
Alapító Tag

# Elküldve: 2007. Okt. 10. 22:25


Chain-Q: ha már így kielemezted, megtehetnéd, hogy reportolod a problémát a loggal a fejlesztőnek? amúgy a morphos verziót az a srác tartja karban, aki az amirc_morphos-t is csinálta...

Cobra
Piros troll

# Elküldve: 2007. Okt. 10. 22:35


@neongod

No igen, en pont emiatt alltam vissza YAM-ra, mivel a SimpleMail ssl tamogatasa nem az igazi, a GMail nem mukodik vele. Ezen kivul volt a SimpleMail-nek egy olyanja, hogy bizonyos leveleknek csak egy bizonyos szazalekat kuldte el neha, igy random, az illeto meg erdeklodott, hogy miert hagyom abba a mondanivalomat mindig mielott a vegere ertem volna :)

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2007. Okt. 10. 22:38 - Szerkesztve: charlie


Neongod: Eloszor is a problemat jeleztem. Az a valasz, hogy o csak igy levelez, es neki megy. Masodszor sikerult meghekkelnem, hogy mukodjon. :) Ujrainditottam a SimpleMailt, es utana megy a mar korabban beallitott POP3 account. Fasza ware... :) Igy kell beallitani. Restart utan nekem mukodott.

neongod
Alapító Tag

# Elküldve: 2007. Okt. 11. 09:28


Chain-Q: erre nekem azonnal azt mondja, hogy nem tud kapcsolódni. Ha STLS-t is bekapcsolom, meg átírom a portot, ahogy fentebb írtam, akkor elkezd kapcsolódni és a loginnál bukik el. Bugware.

Lehet, hogy az AmiSSL-emmel van baj? Melyiket kell feltenni?

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2007. Okt. 11. 10:41


AmiSSL v3 van nekem. Amit az iBrowse 2.4 felrakat maganak. STLS-el, port atirassal biztos, hogy nem fog menni. Vagy igy megy, vagy sehogy. Szerintem. :P

Cobra
Piros troll

# Elküldve: 2007. Okt. 11. 11:20


Nekem mindharom fent van, v1, v2 es v3, biztos ami biztos :) A regi YAM2.4-es v1-et hasznalt. Az uj 2.5-os gondolom mar v3-at. SimpleMail nem tudom.

forum.amigaspirit.hu / Classic AmigaOS / SimpleMail konfigurálása Gmail-hez
 
 

Powered by open source forum script miniBB™ © 2001-2020