Szerző |
Üzenet |
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2019. Jún. 13. 17:11
Fasza, dobhatnal egy e-mailt a charlie (kukucs) amigaspirit (potty) hu -ra a reszletekrol. :) Vagy mond meg hova irjak h. privatban megtargyaljuk.
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2019. Jún. 13. 19:31
Nalam csak egy van, megy eppenseggel. Kabel is akad. :D
De en is beallok a sorba, mert DD-s drajvom tobb van mint HD-s. :D Szoval, ide lokhetnel egy mailt: ratmancj(kukacs)dzsimel(putty).com
Elore is koszonom.
thx
|
sodreg
Tag
|
# Elküldve: 2019. Júl. 07. 19:59 - Szerkesztve: korni
Valaki foglalkozik Commodore monitorajtóka nyomtatásával? 1085S-D3 és az újabb típusú 1802 monitorjaimnál hiányzik eme csodálatos fedél. Ha valaki esetleg tud forrást, amiből lehet nyomtatni, az is jó. Ha linket kapok ahonnan lehet vásárolni az is jó. :) (Csak ne horror áron legyen :) )
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2019. Júl. 08. 12:49
Google a baratod ;) https://www.yeggi.com/q/commodore+1084/
|
sodreg
Tag
|
# Elküldve: 2019. Júl. 08. 19:25
Csak ezek nem 1085-höz valóak, illetve nem vagyok biztos benne. Ahogy megnéztem más a fogatása és az ajtókazár. Túrtam már a googlit előtte, csak éppen sikertelenül.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2019. Júl. 09. 18:56
tuti ugyan az nem gyartanak 28 fele hazat ha amugy egyebkent ugyan ahhoz a belsohoz kell mondjuk en megoldottam, eladtam az ilyen torott moncsijaimat, az uj gazdi kuzd vele tovabb :)
bar van egy 1085-osom amin majd kell nyomtatni ... egyszer
|
sodreg
Tag
|
# Elküldve: 2019. Júl. 10. 19:25 - Szerkesztve: korni
Nem ugyanaz. Nekem ilyen kellene: URL URL
Az általad linkelt pedig másik típusokhoz jók.
|
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2019. Júl. 12. 10:13 - Szerkesztve: peachman
Keresek minimum 2db Out-al rendelkező Midi interfészt. Ha valakinek lenne eladó, kérem jelezze. Thx.
Van itt egy rajz, ami alapján egyszerű lenne megcsinálni csak akkor valami dobozt keresni neki, stb... macera.
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2019. Júl. 12. 12:30
Itt van egy illetve eBay-en van pár típus, igaz nem olcsó... Ha azt nézzük kb. 1000Ft alkatrészáron ;-)
|
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2019. Júl. 12. 13:50 - Szerkesztve: peachman
Amit linkeltél, azon csak egy Out van. Amigastore-ban is ilyen van csak. Nekem is csak a legegyszerűbb van. Olyan kellene, amin minimum 2db, de leginkább 3 out van, mert 2-3 szintit használnék hozzá. Itt van egy, de ezt a szintet (felcsavarozós csatlakozók) magam is megcsinálom 3 out-al olcsóbban inkább.
Persze nem nagy gond, mert ha másképp nem megy akkor egy próbapanelra rádobom az invertert + pár alkatrész + csatlakozók + készülékdoboz és meg is vagyok. Csak hát valami normális dobozt kell akkor keresni és felcsavarozós csatlakozókat venni. Kb. 3-4k az egész ha jól számoltam.
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2019. Júl. 13. 13:54
Quoting: peachman egy próbapanelra rádobom az invertert + pár alkatrész + csatlakozók + készülékdoboz és meg is vagyok Akartam mondani ;-)
Ami a dobozt illet: pl. vatera vagy eBay
|
Balage
Tag
|
# Elküldve: 2019. Aug. 08. 01:23 - Szerkesztve: balage
Quoting: peachman Olyan kellene, amin minimum 2db, de leginkább 3 out van, mert 2-3 szintit használnék hozzá.
Nincs a szintiken Thru csatlakozo? Mert akkor lancba tudod oket kotni, nem kell minden szintihez kulon Out. Milyen szintiket hasznalsz?
|
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2019. Aug. 08. 12:31
Köszönöm, már csináltam 3 out portos midi-t.
Most épp Roland Pro-E és Korg Wavestation.
|
szt
Tag
|
# Elküldve: 2019. Aug. 11. 11:24 - Szerkesztve: szt
Találtam egy KVR333X64C25/256 RAM-ot elfekvő ex-Amiga-Pegasos cuccaim között. Ha valakinek kell magán célra, akkor jelentkezzen és ingyen elviheti. szakacst kukac gmx pont com
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2019. Aug. 18. 17:16 - Szerkesztve: Kukacmarci
Eladó CDTV Welcome Disc. 1000Ft. Eladva :-)
|
Aragon
Tag
|
# Elküldve: 2019. Sze. 23. 20:05
Eladó Orinoco Gold Agere-csipes wifi-kártya. 12000.-
skovacs161 kukkencs glevél pont kom
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2019. Sze. 30. 13:12
Eladó kettő darab eredeti CDTV lemez. Csak maga a lemez, leírás/kézikönyv nincs Women In Motion 5000 angol Winzer 4000 német Egyben 8000 Képek Hardveraprón.
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2019. Okt. 04. 21:29
CD-k eladva:-)
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2019. Okt. 09. 13:49
Esélytelenek nyugalmával, de hátha.. Eladó CDTV Genlock Demo CD Ver.1.0 Jár hozzá egy fehér/sárgult CD caddy is. 15000Ft.
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2019. Okt. 10. 22:17 - Szerkesztve: Kukacmarci
Van valakinek USA vagy Kanada ebay regisztrációja/ismerőse? CDTV Ezt vegye meg nekem. Sürgős, fizetem. Köszi
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2019. Okt. 11. 06:21
Írtam az eladónak, néha be szokott jönni, hátha...
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2019. Okt. 11. 08:30
Kétszer írtam neki, de nem válaszolt. Azért köszi.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2019. Okt. 12. 02:42
raneztem erre a CD-re es gyalazat mennyire nem hasznaltak ki a CD es a CDTV lehetosegeit ...
melyik a legszebb, legjobb, legutosebb CDTV game?
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2019. Okt. 12. 06:50
Quoting: Kukacmarci nem válaszolt Sajnos nekem sem, bocsi...
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2019. Okt. 12. 09:33
Quoting: dh1 melyik a legszebb, legjobb, legutosebb CDTV game? A legszebb talán a Defender Of The Crown… Marha jó az audió része, meg hullámzik a víz.. De igazából - bár én imádom - mind szemét. Meg is bukott. Amatőr munka szinte mind. Turrican, mint A500-on, viszont az intro hangja miatt megéri North Polar béna képek összessége. Xenon szerintem a legjobban megéri az árát. A játék mellett egy teljes zenei album is rajta van a CD-n Bomb The Bass/Betty Boo=S'Express. Na ez patent. Viszont néhány CD irreálisan drága, s nem feltétlen az, ami jó is.
|
AliveMOon
Tag
|
# Elküldve: 2019. Okt. 12. 13:59 - Szerkesztve: alivemoon
Nyilván úgy kellett volna a Commodore-nak csinálnia, mint a Sony-nak, hogy a gépet veszteséggel adni és ráfeküdni a tartalomra, azaz játékfejlesztőket jól megválogatva, aki érdemes rá tömni pénzel és a játékok árán aratni, de ezt az üzleti modellt jóval később találta ki a Sony. Ahogy pl. a Psygnosis Demo CD-n látható, hogy ott a Microcosm motorja már müködött CDTV-n is, de csak CD32-n adták ki. Nyilván volt a Psygnosisnál egy kis erőforrás hiány.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2019. Okt. 12. 14:16
Az a baj, hogy az audiotrackeken kivul nem sok minden elorelepes van benne, ugyan olyan szinte minden, mint Amiga szamitogepen. Tobb ujitas kellett volna, azert buktak meg a konzolokkal, raadasul rohadtul nem volt olcso.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2019. Okt. 12. 19:37
a baj az, hogy komoly munkat kellett volna fektetni a jatekokba ... mert ok, hogy egy 10 megas jatek melle teszunk 12 audio tracket, de az lopikula... hanem lehettett volna utos, tobb perces introkat, outrokat, atvezetoket tenni a jatekokba...
itt jegyeznem meg, hogy a Psysgnosis demo CD-n nem a Microcosm motorja van, nagyon nem ;) az egy szimpla 8 szinu Vista pro anim igen alacsony framerettel ... raadasul a Microcosm nem is Amigara keszult eloszor ;) mas konzolokra elobb kijott...
de konkretan en a CDTV kiadvanyokat kerdezem... a DotC bol a CD32 verzio is fut CDTV-n, mivel nem AGA-ra rajzoltak igy CDTV-n is elerheto a CD32 rev. De ugye van sima DotC van CDTV-re is ... van alatta CD-zene? vagy barmi?
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2019. Okt. 12. 19:51 - Szerkesztve: dino
Amugy meg, kulsore nezve a CDTV egy kibaszep hardver, ami nagyon erdekes is. Asztali CD be epitett Amiga 500 konzol, infra gamevezerlovel... Az egyik legszebb, legkulonlegesebb gyongyszem egy gyujtemenyben, szar jatekok ide vagy oda.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2019. Okt. 12. 19:52
Ez teny... csak kiba keves keszult ... 20 000 db
|