Szerző |
Üzenet |
Scifi
Tag
|
# Elküldve: 2022. Már. 16. 08:34 - Szerkesztve: Scifi
[quote=charlie]Majdnem megvettem mikor lejárt, mert sejtettem h. melyik aukció kéne, de mondom nem írtál vissza és most nem akartam ennyit belerakni egy esetleges kártyába, amit utána csak visszatennék én is eBayre. Erre nem is gondoltam...
|
Scifi
Tag
|
# Elküldve: 2022. Már. 16. 08:35
Quoting: charlie Majdnem megvettem mikor lejárt, mert sejtettem h. melyik aukció kéne, de mondom nem írtál vissza és most nem akartam ennyit belerakni egy esetleges kártyába, amit utána csak visszatennék én is eBayre. Köszönöm szépen, sajnos az én hibám, hogy akkor éppen nem néztem a spiritet, hogy írtál...
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2022. Már. 16. 10:10
Megérkezett! :-)

Igaz rendeltem egy ilyent is, de az valamiért nem került a csomagba... Kettőig nem tudnak elszámolni ezek az angolok...?
|
Dr.OG
Tag
|
# Elküldve: 2022. Már. 16. 20:31
Quoting: yellowdog Kettőig nem tudnak elszámolni ezek az angolok...? "Három legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen." ;-)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2022. Már. 17. 02:26
;) nice
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2022. Ápr. 03. 17:50
Amiga "Classic" USB mechanical PC keyboard Hogy PC-zés közben is Amiga billentyűzettel nyomoljunk
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2022. Ápr. 03. 21:20 - Szerkesztve: yellowdog
Quoting: Kukacmarci PC-zés közben is Amiga billentyűzettel nyomoljunk Ami egyébként alap (lenne) pl. WinUAE esetében is. Én nem is értem az Amiga géphez készült USB illesztők létjogosultságát, amelyek "tájidegen" PC billentyűzet illesztést valósítanak meg.
Quoting: Kukacmarci USB mechanical PC keyboard 40eft nem kevés, van ennél jóval olcsóbb megoldás is.
|