Szerző |
Üzenet |
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2014. Nov. 08. 17:45
elado Vampire 600
http://tinyurl.com/pwcxxqr
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 08. 21:17 - Szerkesztve: dino
Kar, hogy arhivalva van, az utolso up is egy honappal ezelott volt, alkalmi vetel... Szerk. Szerintem ez a Rey8 gepe volt, mindenkepp alkalmi vetel, kb mint nekem a Merlin...
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2014. Nov. 08. 22:27
???
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 09. 06:17
Hardverapros linkedre irtam (powerbook)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2014. Nov. 09. 09:46
Nem volt alkalmi vetel, akkor 3 hasonlo aru gep is volt elado a hw apron, vateran is volt 1 v 2, meg meg valahol mashol is lattam meg.
PB-k ara zuhan ... de mar kifogastalan allapotut is lehet venni mukodo akkuval 30e korul.
Szal rajottek, hogy 50-60e korul mar nem nagyon veszik meg oket
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2014. Nov. 09. 13:31 - Szerkesztve: charlie
Ötezerért nincs? Szar!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 09. 14:42
:D
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2014. Nov. 11. 21:00 - Szerkesztve: dh1
Quick Shot - QS-138F
http://olx.hu/hirdetes/retro-joystick-a-80-as-evekbol-foleg-gyujtoknek-ID2zijf.html#7 825a678e7
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2014. Nov. 11. 21:28
uhhh bazzeg, kene ...
URL
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 11. 21:52

|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2014. Nov. 11. 22:13
Powerbook ~30k, A1200 ~60.
Látszik minek van értéke :)
|
YADA
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 11. 23:12
Igazan szep 1K2, par napja mar nezem, szivesen elhoznam. (es ha jol remlik van ugyanott egy A500 is)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2014. Nov. 12. 01:43
Quoting: lazi Látszik minek van értéke :)
En mondtam! :P LOL
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2014. Nov. 12. 04:52
Quoting: dh1 uhhh bazzeg, kene ... URL Nem rossz, nem rossz, de eredeti, jamma panelos sokjátékos panellal még jobb lenne ;-).
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 13. 10:04
Erről tudna nekem valaki mondani valamit? Ez mennyire CDTV? Ahogy látom, a cimke alatt amiga felirat van, s a doboz is megegyezik a floppy-s amiga verzióval.... Volt ebből CD-s is, vagy ez akkor a CDTV verzió? Nem látok a CD-n semmi erre utaló jelet. 
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 13. 10:46
Kukacmarci Van ebbol a jatekbol CDTV s verzio, de hog yez CDTVs e? Szerintem annak kene lenni. ITT A LINK Viszont megtanulhatnad hasznalni a forumot, mert ezek a beszurasok mindig szornyuek reszedrol. Eloszor azt hittem, hogy veletlen, de mindig igy csinalod :)
|
YADA
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 13. 11:44
Milyen beszuras? Az az ures negyzet?
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 13. 12:01
Quoting: Yada Milyen beszuras? Az az ures negyzet? Nálad van csak üres négyzet, nálam Rendes felirat van: COMMODORE CDTV - Air Warrior dino Mi a gond a beszúrással? Rákattintva megjelenik, amit mutatni szerettem volna..... A három színű kockát használom, mert ekkor nevet is tudok neki adni. A földgömböt kéne? Miért?
|
chiptune
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 13. 13:13
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep/retro_szamitogep_kiegeszito/e gyeb/2db_next_computer_steve_jobs_2000744489.html
Ilyet is lehet még látni? :-)
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 13. 13:17 - Szerkesztve: dino
Quoting: Yada Milyen beszuras? Az az ures negyzet? Igen, arra gondoltam.
Quoting: Kukacmarci Mi a gond a beszúrással? Rákattintva megjelenik, amit mutatni szerettem volna..... A rakattintassal nincs gond, csak a forum kinezetet igy az ures negyzet csuficcsa :) A fodgolyo az a linkeknek van, a haromszinu kocka a kepeknek. A fodgolyonal nevet is tudsz adni a ket forditott szogletes zarojel koze, teccikerteni? :)
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 13. 13:20
Quoting: chiptune Ilyet is lehet még látni? :-) Ilyent se lattam meg :) kivancsi vagyok mennyiert megy el...
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2014. Nov. 13. 13:50 - Szerkesztve: charlie
@Kukacmarci/Dino: Sajnos a hiperkompatibilis HTML6+++ über ezajövő mindenttud fejlesszbenneappot mittoménbármi brózerek máshogy értelmeznek egy üres képet. A WebKit alapúak (Chrome, Safari, OWB) üres kockát jelenítenek meg, a Firefox viszont simán link-ként jeleníti meg. IE-t most nem tudom kipróbálni... :P Felteszem Kukacmarci Firefoxot használ, te meg akármi másból nézed. :)
Egyébként tényleg Kukacmarci csinálja rosszul. A földgömböt használva is lehet leírást megadni, egyszerűen miután megadtad a linket, itt lent a szerkesztő mezőben a megjelenő URL tagek közé beírod amit akarsz szövegnek. Tehát [url= http ://itt.lesz.a.linked ]*IDE*[/url]. Ami aztán így fog megjelenni: *IDE*.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 13. 13:59
IE, es a bugrokat kitiltottam a kornyezetembol. A tobbit hasznalom mind, mikor mi elott vagyok...
|
Kukacmarci
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 14. 02:24
charlie Legközelebb úgy csinálom:-) Egyébként tényleg rókás böngészőm van, nekem fel sem tűnt. dino A böngésződ monnnyon le:-)
|
Peti
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 14. 10:49
Kukacmarci: Nekem megvan az Air Warrior CDTV verziója, de sajnos mind a floppy-s, mind ez a változat csak "sima", egyszemélyes repülésre használható, mivel a játék elsősorban internetes (dial-up modemes) játékra volt kihegyezve, és azok a szolgáltatók amik támogatottak voltak, már rég megszűntek. Nem tudom, hogy létezik-e hozzá patch, hogy lehessen ma is, etherneten keresztül is játszani vele (persze ez csak a floppy verzióra igaz, tudtommal CDTV-hez nincs ethernetet vezérlő).
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 14. 13:37
[OFFTOPIC] @Kukacmarci: Jah, a rókás böngésző. :D Ami ha összehányja magát, akkor a recipróka? :D (Nálam egyébként kergefirge néven szokott futni :D) [/OFFTOPIC]
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 14. 13:50
Firefox? Eszemfaszommegall... :)
|
Morkath
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 14. 16:26 - Szerkesztve: Morkath
Gyűjtőknek esetleg érdekes lehet:
Commodore AMIGA 2000 eredeti floppy drive meghajtó
AMIGA 2000 A2090 SCSI / ST-506 winchester vezérlő
|
Logostino
Tag
|
# Elküldve: 2014. Nov. 14. 16:45
Morkath A két link ugyanarra a kártyára mutat.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Nov. 14. 16:49 - Szerkesztve: dino
Mind a ket link a SCSI vezerlore mutat. Amugy van ilyen vezerlom 2 vagy 3 db, egyiket sem sikerult SCSI HDD vel osszeloni, de meg MFM HDD vel sem, pedig az egyik tutira mukodott meg vagy 15evvel ezelott, de a sajat MFM HDD je mar nincs meg. Vannak MFMF HDD jeim, jo sok, de egyikkel sem tudtam osszehozni a sajat install lemezevel sem. Szal lehet en vagyok a bena, de nem tudtam mukodesre birni egyiket sem. Odaig eljutottam, hogy latta a diszket, meg formazta is, de ugy kb ennyi. Valahol azt olvastam, hogy az MFM HDD gyartastechnologiaja miatt, minden HDD bad szektoros, es altalaban ra is irtak, hogy melyik, de azok a cimkek mar sajna lekoptak.
|