Szerző |
Üzenet |
Levi
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 24. 14:45 - Szerkesztve: Levi
Quoting: dino "Apa en tudom mi ez! Ez egy Amigas demo!"
De jó!
Köszi, hogy megosztottad velünk!
Pár év múlva már nekem is lesz hasonló élményben részem!
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Sze. 25. 20:34
@Charlie: Jaja volt. Hogy minek azt nem tudom. :) Sot, volt olyan is ami NDS-t is tudott. :) Annakidejen a Kandon csak lestek az emberek, hogy WTF, mikor A3000-rol beestem a 4.11-es Netware-re. :)
|
Levi
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 27. 15:13
Életnagyságú:
http://www.origo.hu/auto/20110927-eletnagysagu-ford-explorert-raktak-ossze-380-ezer-l egobol.html
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2011. Okt. 04. 11:37
hehe
|
amigarules
Tag
|
# Elküldve: 2011. Okt. 04. 14:25
...Autókat építünk... :-) LEGO-ból Szép:-)
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2011. Okt. 05. 08:08
Mesekönyvre hasonlít az új Windows
Maradjunk inkább annyiban, hogy horror-mesekönyvre :-D.
Viszont van egy jó mondat:
"Nem rossz, de még az lehet" :-D.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2011. Okt. 05. 08:38
De kit erdekel ez itt? :P
|
TCH
Tag
|
# Elküldve: 2011. Okt. 05. 09:52
Quoting: adsr Maradjunk inkább annyiban, hogy horror-mesekönyvre :-D. XDQuoting: adsr "Nem rossz, de még az lehet" :-D. XD^2
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2011. Okt. 05. 11:14
Mindenki kirohogte a Microsoftot a Windows Phone-ert, meg most a Windows 8 kezelofeluleteert is, de hasznaltatok mar ilyet? Nem olyan szar, mint elsore latszik, es a kollegak akik dolgoztak is vele, a feluletet kimondottan szerettek, mint amire konnyu fejleszteni es egyszeruen tolhatok be vele latvanyos dolgok. Persze a rendszernek (WP7) volt baja boven, de a felulet kimondottan hasznalhato.
Nem azt mondom, hogy mindenki rohanjon ilyet venni, sot, de legalabb probaljatok ki, mielott iteletet mondtok rola. Ha masert nem, mert ismerni az ellenseget hatalmas taktikai elony. :)
|
smokey2k
Tag
|
# Elküldve: 2011. Okt. 05. 11:59
aki linux alatt használt már tiling windowmanager-eket azoknak nem lesz fura a win8 új UI-ja. Bár ezt is tipikusan nem ők találták de ők lesznek azok akik behozzák a köztudatba és elterjesztik. Nem tudom nextgen amigákon van e alternatív windowmanager (ha jól tudom "csak" stacking van), ha valaki linuxozik ajánlom figyelmébe pl. az awesome-ot, elsőre lehet horror lesz de könnyen meg lehet szokni mivel nagyon kényelmes!
Quoting: charlie Mindenki kirohogte a Microsoftot a Windows Phone-ert, meg most a Windows 8 kezelofeluleteert is, de hasznaltatok mar ilyet?
na igen :) alap troll szokás hogy ami új azt fikázni kell, ezt jellemzően azok teszik akik max. képen láttak valamit az egészből.
|
neongod
Alapító Tag
|
# Elküldve: 2011. Okt. 05. 15:37 - Szerkesztve: neongod
Chain-Q: A Win8 kezelőfelülete gyakorlatilag csak egy új loginképernyő, egy alkalmazás (esetleg framework), mögötte meg ott a komplett Windows 7 startmenüstül, mindenestül. Főleg, hogy az új UI csak tapogatásra használható érdemben, billentyűzettel és egérrel nyögvenyelős, azonnal ki fogja kapcsolni a desktop-laptop juzerek többsége. Világmegváltás MS módra :)
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2011. Okt. 05. 23:21
@neongod: Miert, szerinted Lion alatt mennyit hasznalom pl. a LaunchPadet? :) Ugyanaz az az elbaszas, pepitaban...
|
TCH
Tag
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 01:40
De a mikorfostot utállyuk, az epült meg nemannyira.
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 08:19
Meghalt Steve Jobs.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 08:38
Quoting: adsr Meghalt Steve Jobs. Epp most akartam postolni. No lehet gondolkozni, hogy mi lesz. Egy ideig megy a szeker tovabb bizonyara, de kerdes, hogy meddig. Szeretem az Apple cuccait(kiveve az arat). Igenyes kidolgozasuak, no es az OsX is jobb nekem mint a kindoz7. Hiaba a rengeteg penz, nem tudta magaval vinni...
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 09:40
Hogy mi lesz?
Első körben azt mondtam volna, hogy semmi, minden megy a maga útján, még nagyobb gigacég lesz az Apple. De. Belegondoltam, hogy mi lett vele akkor, mikor kihajították Jobs-ot, és mi lett vele, mikor visszatért. Vagy pölö a Commodore ugyanígy járt. Ott is volt egy vaskezű, agresszív, stb., tulaj-vezető, aki nélkül kipurcant az egész. Persze, lehet hogy van már olyan ember, aki ezt viszi tovább, de mi ezt innen nem látjuk. Majd 5-6 év múlva...
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 09:44
Nekem ez a Tim Cook nem annyira szimpi. Nemtudom vezerek milyen lesz...
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 10:17
Tim Cooknak sehol sincs a karizmaja Steve Jobshoz kepest, de neki abbol olyan volt, mint keveseknek a tortenelemben... Ettol meg lehet jo vezeto, es az Apple napi ugyei biztosan nem fognak megbicsaklani egy ideig, foleg mert azt mar evek ota o intezte, max. a keynote-okat kevesebben fogjak eloben figyelni. Hosszu tavon valoszinuleg az lesz, mint a Microsofttal Bill Gates kivonulasa utan: jelentos szereplo marad, de valoszinuleg nem fog olyan mertekben definialni egy-egy piacot - es foleg uj piacokat - mint ahogy az Apple tette azt, miota 1997-ben visszakapta az alapitojat...
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 10:47
Figyelem! Pentijum veszely az  Valaki legyszi vegye mar le. Ez meg egyenlore nem a CommororeUsa... Koszi!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 11:02

|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 11:52
online hanggenerátor :-D
Próbálgassátok, kúrva jó.
|
TCH
Tag
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 12:23
Nyugodjon békében. :(
Quoting: dino Hiaba a rengeteg penz, nem tudta magaval vinni... Nem is érdekelte annyira a lóvé, azt írta, hogy nem érdekli, hogy ő lesz a leggazdagabb ember a temetőben, az érdekelte, amit csinált.
Szerintem vele temethetjük az Apple-t is, nélküle megint csődbe fog menni, mint akart 96-ban.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 13:02
Nem fog ... Mert tanult az elozo hibajabol es most olyan emberek vannak a cegvezetesben akik az o hagyatekat viszik tovabb ...
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Okt. 06. 20:40 - Szerkesztve: ratman
Nos, azt el kell ismerni, hogy lángelme volt a fazon. Mondjuk a termékvonalakkal nem értettem mindig egyet, de az agyonhype-olt dolgok elértek valamit. A használhatóbb számítástechnikát. Kár, hogy hamarabb kezdte, mint az Amiga, Ő kellett volna oda inkább. Legyen neki könnyű a föld.
... és igen, ezt is egy epöl gépen írom, ami éppen inteles, de az átlagfospécéhez(TM) képest egészen használható ...
|
Levi
Tag
|
# Elküldve: 2011. Okt. 10. 08:25
Sziasztok!
Nálatok megy a google feat. gmail?
Mert én mindig ezt a hiba üzenete kapom:
Hiba: 105net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Nem sikerült feloldani a szerver DNS-címét.
Más oldalakat megtudok nyitni, hírportálon semmit sem találtam esetleges google leállásról.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Okt. 10. 08:30
itt is szar...
|
Levi
Tag
|
# Elküldve: 2011. Okt. 10. 08:49
Nálam most már muxik...
Letöröltem a CCleaner-t, és utána rögtön jó lett...
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2011. Okt. 10. 08:59
google nem ment orakon at reggel ...
erdekes modon 3G-bol elerheto volt ...
viszont ki teriti meg a karomat? komplett ceges levelezes ezen a foson megy es meg csak az oldal elerheto sem volt ...
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Okt. 10. 09:29
bizonyara ez azert van igy mert dino atalt gmailes emilre, aztan ez is szar lett, mint a frimel :D
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2011. Okt. 10. 09:46
Quoting: dino bizonyara ez azert van igy mert dino atalt gmailes emilre, aztan ez is szar lett, mint a frimel :D
ezt az önbizalmat :-D
|