Szerző |
Üzenet |
TCH
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 05. 20:26 - Szerkesztve: TCH
Hol van ez a Zomba pontosan? Csak mert anno a Kretén magazinban poénkodtak vele mindig.
|
Levi
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 05. 20:49
tassika
Helyes! Hívj bátran, ha tudok jövök :)
|
tassika
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 05. 20:49 - Szerkesztve: tassika
Quoting: TCH Hol van ez a Zomba pontosan? Ehun
|
Levi
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 05. 20:50
Quoting: TCH Hol van ez a Zomba pontosan? Csak mert anno a Kretén magazinban poénkodtak vele mindig.
Zomba... így van asszem a Kretén mag szervezett ott egy tábort is :)
A Tolnai-Hegyhát délkeleti részén, Szekszárdtól 17 km-re északnyugatra. Megközelíthető a 65-ös főúton.
|
DeToX^DT
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 06. 01:50
Quoting: dino Hatha meg az amigahu foruman latnad az avatarat. A multkor epp ugyfelejtettem, mikor a lanyom odajott es nezte, hogy mi jon ki a csaj arculatabol (18+):D en meg egybol: parental control...
én kérek elnézést! az amigahu tényleg nem gyerekeknek való :)
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2011. Sze. 06. 08:22
Quoting: Levi Zomba... így van asszem a Kretén mag szervezett ott egy tábort is :)
A zalalövői Nyina Valszijevna MGTSZ mond valakinek valamit? :-D
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2011. Sze. 06. 08:35
Quoting: tassika Köszi! Tőled nem messze, Zombán vettem.
Akkor hozzam is kozel voltal ... Fadd-Dombori
|
TCH
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 06. 10:38
Quoting: adsr A zalalövői Nyina Valszijevna MGTSZ mond valakinek valamit? :-D Ottan használlyák a C64-et tehéncsordaszámlálásra. :)
|
TCH
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 06. 10:50
Szerintem az ACube egy nukleáris kecskével vagy egy classic turbókártyával fog előrukkolni.
|
tassika
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 06. 15:42
Quoting: dh1 Akkor hozzam is kozel voltal ... Fadd-Dombori Te nem a nagy faluban lakozol (BP)?
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 08:38
Itt dolgozom bp-n, de ettol meg faddi vagyok.
Mondjuk akkor epp otthon is voltam :)
|
amigarules
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 08:48
Mennyiért mérték?
|
amigarules
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 08:49
Quoting: tassika Ő egy 400-as Bandita.
|
amigarules
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 08:53
Megjöttem Pécsről. Pécs Magyarország Ibizája... Egyik haverom fogalmazott úgy: Ha Budapest Magyarország szíve akkor Pécs Magyarország pinája :D Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja kell legalább 1 hónap és 4 emberre 1M HUF...Pécs nagyon nagyon nagyon...
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 08:54
tassika Na, ezzel mar pityputty le tudsz ugrani hozzam is :)
|
tassika
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 16:06
Quoting: amigarules Mennyiért mérték?
445e-ért hirdette a csóka 400e-ért elhoztam. Kicsit öreg 1996/12 havi, ha lehet hinni az eladónak 12500 km van benne. Ami nekem, és a szerelő havernak is a hihetetlenül hangzott. Testvérétől vette. Megnéztük, meghallgattuk, kipróbáltuk, hihetőnek tűnt a dolog. Telefonban "minden gyári" volt, a közölt képek alapján lehetett sejteni, hogy a fényezés nem gyári. Kiderült, hogy nem olyan rég megfeküdt vele. Odaérezésünkkor hátulról közelítettünk a motorhoz, és a kipufogón már messziről lehetett látni egy kis horpadást. Oldalról már lehetett látni az esésből eredő csúszás nyomait. A blokkon szintén. A mikor szóvá tettük csókának, erre az volt a reakciója, hogy melyik motorral nem estek még. :-) Na mondom van 400e-rem a zsebben, és már viszem is. A gyereknek fent akadtak a szemei, hát ő 420e-re gondolt minimum. :-) Akkor mondom megyünk tovább. Be ment az asszonyhoz, 1 perc múlva visszajött, a válasszal: Tiéd a motor! A tank, és a műanyag alkatrészek újrafényezése szép lett, meg egyben is van a motor. Gumik is vadi újak, szerintem nem volt rossz üzlet. Egy karbi tisztítás, és szinkron ráfér, de az már részletkérdés.
|
tassika
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 16:24
Quoting: dh1 Itt dolgozom bp-n, de ettol meg faddi vagyok. Mondjuk akkor epp otthon is voltam :) Így akár hozzád is beugorhattam volna! ;-)
Quoting: dino Na, ezzel mar pityputty le tudsz ugrani hozzam is :) :-) Leugrani csak te tudsz, mint a mellékelt ábra is mutatja, feltéve, hogy még Füzesabonyban leledzel. :-) Csak mivel A1-es korlátozott jogsim van, erre már csak jövőre van esély. Az idei évem sajna elég mozgalmas volt, és már nem fért bele az időmbe a különbözeti vizsga. :-/
|
amigarules
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 19:25
SV650-et nem nézegetted?
|
tassika
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 21:27
Quoting: amigarules SV650-et nem nézegetted? Nézegettem őket, de 500e alatt akartam motort venni. Vannak persze külföldi papiros mókák olcsón, de olyat nem akartam megvenni. Meg a teljesítményadó is dühít, nem akartam nagyon erős motort sem. A haver is megúszta a súlyadót 5e-ből, amióta a teljesítmény adót fizeti, bőven 30e felet van amit fizet. Gusztustalan! :-/ Erre 7e lesz az éves biztosítás, 7e a teljesítményadó. Ennyit még hajlandó vagyok áldozni. Nekem bőven elég ez a teljesítmény amit tud a 400-as Bandit, nem vagyok az a száguldozós fajta.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Sze. 07. 21:37 - Szerkesztve: dino
tassika
Quoting: tassika Leugrani csak te tudsz,
Akor fel, nembanom :)
Quoting: tassika Erre 7e lesz az éves biztosítás,
Nem keves az egy kicsit? Tobb lesz az.
En a 350es XT utan fizetek egy evre 2700 at, de 350ccm folott, emlekeim szerint drasztikusan ugrik. Hanyas bomuszba vagy?
|
tassika
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 08. 04:57
Quoting: dino Hanyas bomuszba vagy? A K&H-nál voltam, és maradok, az a legolcsóbb, B6-ban vagyok. Más biztosítónál dupla ennyibe kerülne a dolog.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Sze. 08. 06:18
Quoting: tassika A K&H-nál voltam, és maradok, az a legolcsóbb, B6-ban vagyok. Vennem kell ey nagyobb motort... :)
|
Levi
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 09. 11:51 - Szerkesztve: Levi
"Tényleg bug van a rendszerben!" (1947)
http://www.hir24.hu/idogep/2011/09/08/%E2%80%9Etenyleg-bug-van-a-rendszerben!%E2%80%9 D-(1947)/
Javítottam a linket :)
|
tassika
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 09. 17:37 - Szerkesztve: tassika
Quoting: dino En a 350es XT utan fizetek egy evre 2700 at, de 350ccm folott, emlekeim szerint drasztikusan ugrik. No, szemezgess! Itt van a díjszámítás a 400-as Banditra, B6-al: 
Quoting: dino Vennem kell ey nagyobb motort... :) Hajrá! ;-)
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Sze. 09. 20:26 - Szerkesztve: dino
Nem is ertem, hogy miert nem az AEGON nal kototted meg :D (dobbenet mekkora kulonbsegek...) Nekem meg nincs B6 om, meg egy ket ev kell neki, addig meg elvagyok ezzel a 350 XT vel.
|
amigarules
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 10. 09:11
Nekem most egy Ducati Monster 600 Dark-ra fáj a fogam. Nézegettem a 750-est is de csak játszós mocinak kellene. Azért , hogy a sarokban álljon szerintem elég a kisebb is. A regisztrációs adót levitték az egyharmadára (Viktornak kell a pénz). Én az SV-m után 66000.- Ft-t fizettem. Most kb 27000.- Lenne. És nem kell köröztetni. Mind1. Tudtok valamint a Ducati-ról üzembiztonsági szempontból?
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Sze. 10. 12:07 - Szerkesztve: dino
Quoting: amigarules Ducati-ról üzembiztonsági szempontból?
Mikor megveszed, erdemes kicsereltetni a vezermuszijat, esetleg vezetogorgoket, en ezeket is kicserelnem. Azt kell tudni, hogy kenyszervezerlese van (desmodromicus), eppen ezert szervizigenyesebb, mint a hagyomanyos vezerles. Errol azt kell tudni, hogy nincs benne csavarrugo ami a szelepet visszahuzza. http://auto.indavideo.hu/video/Desmodromic_vezerles Termeszetesen ennek vannak elonyei is, pl nem libeg be a szelep nagy fordulaton, mert itt a mechanika huzza vissza, nem pedig a rugo ero. Hartanya a szerviz igenyesseg. A Monsternak is szaraz kuplungja van, nem pedig nedves, mint pl. a japan motoroknak, ezert az is erzekenyebb, elhajolhat, hoterhelesnel. Ezert ezt is gyakrabban kell nezni! A kello holtjatekot es a lamellak allapotat. Ezeket leszemitva, nagyon jo motor szerintem. Hangja nem hasonlithato semmihez :) Es sokkal erosebbnek erezni, mint amilyen valojaban. Koszonheto ez a konnyu terhalos vaznak, meg a motorbeli font leirt egyedi technikaknak. Remelem segitettem :)
|
amigarules
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 10. 17:23
Ehem...Még mindíg jobb mint a Suzuki tárcsás szelephézag állítása:-) Jut eszembe...Tudna valaki meghívót küldeni a bit-tos -ra?
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2011. Sze. 10. 21:02 - Szerkesztve: dino
Quoting: amigarules tárcsás szelephézag állítása Lapkas! Ez nem olyan rossz az :) nekem is ilyen a Yamaham. ennek is van elonye es hatranya ugyanugy. Quoting: amigarules Tudna valaki meghívót küldeni a bit-tos -ra? En zommel ftpzem. Az legalabb gyors :)
|
tassika
Tag
|
# Elküldve: 2011. Sze. 10. 22:00 - Szerkesztve: tassika
Quoting: amigarules Tudna valaki meghívót küldeni a bit-tos -ra? Nekem van! :-) Cserébe milyen meghívót tudsz felajánlani? ;-)
|