Szerző |
Üzenet |
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 02. 18:13
Vettem ma a C64-hez egy XM1541 kabelt es a pocobe egy parhuzamos port kartyat. Namost a jo istennek sem akarja latni a drive-ot. Valaki csinalt mar ilyen magiat? Kellene valami segitseg mert rogton megtamasztom oldalrol egy nekifutasos-rugasos rabeszelessel azt a hullambadogot :-)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Okt. 02. 18:30
Bizonyos kabelek csak Win 98 alol mukodnek ha jol tudom ...
|
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 02. 19:31
Ennek elméletileg kellene menni NT alapon is, de mégsem. Nyavajog ez a f*s aláíratlan driver miatt, meg mittudomén mi a baja még. De rühellem a makrof*st. Linux, MOS, OS X PPC alatt nem lehet kezdeni valamit a kábellel?
|
Guybrush
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 02. 19:45
Win 98 SE utáni kiadásokban meredek zuhanás minden téren. MS tud még mélyről is nagyot zuhanni... :)
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Okt. 02. 19:57
Hmmm... én még használtam ME-t, meg 2k-t, meg XP-t, meg W7-et. Aztán most itt ragadtam, mert nekem ez elég. A tapizós éra konkrétan totál hidegen hagy. :D
|
mc68k
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 02. 20:25 - Szerkesztve: mc68k
GUI4CBM OpenCBM driverrel működik WinXP-n, több alaplappal is teszteltem.
A kábel nem mindegy, hogy milyen.
Info:
http://www.paytonbyrd.com/wiki/GUI4CBM4WIN.ashx
Download:
http://www.everythingcommodore.com/download.php?view.82
|
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 02. 20:52 - Szerkesztve: peachman
GUI4CBM4Win-el próbáltam eddig. OpenCGM-ből van 64bites is.
XM1541 kábel: http://ist.uwaterloo.ca/~schepers/CABLEPIX/XM/schem.png
Rendszer: Windows 7 x64
Lehet akkor ez lesz a gond? Megpróbálom VMWare-el és XP-vel.
|
mustang74
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 02. 23:40
Nálam megy XM1541-gyel a másolósdi XP , Win2k, és DOS alatt is. A vinfosok alatt a CBMXfer is működik. Ráadásul három különbözö PC. A Win8 x64 alatt azért nem próbáltam, mert azon a gépen nincs párhuzamos port.
|
Calhoun
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 03. 07:44 - Szerkesztve: Calhoun
@dh1:
"Ket napig hivogattam meg irogattam leveleket nekik, mire nagy nehezen jott egy email, hogy a termek valoban rossz, javitani nem tudjak, cserelni sem, vagy rendeljek mas cuccot es csak a kulonbozetet kell fizetnem, vagy visszaadjak a zset ... mikozben a termek jelenleg is elerheto a boltjukban ... igaz az kozel 10 000 Ft-al lett dragabb azota ..."
Ilyen esetben megkérdezném tőlük, hogy mi a véleményük arról, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Okt. 03. 08:21 - Szerkesztve: dino
Ugylatom egy 500Kilotonnas redmondra dobva szepen el is takaritana a szemetet (megolnada a vindozfele rendszerek mindennemu problemajat)
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2013. Okt. 03. 08:37 - Szerkesztve: adsr
Hát Dínó, erre csak ezt tudom neked ajánlani. Vagy esetleg ezt.
|
Laughing Man
Élő Wikipédia
|
# Elküldve: 2013. Okt. 03. 12:28
Dino megkérhetlek hogy lehozod Amiconra az inteles mac minit ? Kíváncsi lennék hogy megy rajta starcraft 2 .Nekem megvan eredetiben+ van battlenet accountom .Macosx és windowsra is fel lehet rakni.Kíváncsi lennék hogy viszi a vas továbbá ,mllyen osx alatt .
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Okt. 03. 16:52
Nekem ott lesz a Core2Duo-s MacBook Pro-m (melo miatt) ... azon is kiprobalhatjuk
|
Laughing Man
Élő Wikipédia
|
# Elküldve: 2013. Okt. 03. 17:48
Oksa azon is érdekelne ,hogy mennyire izzad meg 4v4 ben a game meg a gép pl macosx alatt ,illetve hogy 1v1 ben full grafot hogy viszi.Köszi n_n.
|
Guybrush
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 03. 20:02
Vim
"Ugorjunk kicsit az időben, egészen 1991-ig, amikor is egy Bram Moolenaar nevű úriember megalkotta a saját VI változatát VIM néven, az amiga típusú számítógépek felhasználói számára. "
Miket nem tudok meg... :) Azért az Amigát igazán írhatta volna nagy betűvel.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Okt. 03. 20:33
Quoting: LaughingMan Dino megkérhetlek hogy lehozod Amiconra az inteles mac minit ? A heten majdnem elvittek, a vateran is meghirdettem. Kis szerencsevel Amiconra mar nem lesz meg.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Okt. 04. 13:58
Quoting: LaughingMan Oksa azon is érdekelne ,hogy mennyire izzad meg 4v4 ben a game meg a gép pl macosx alatt ,illetve hogy 1v1 ben full grafot hogy viszi.Köszi n_n.
Ok!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Okt. 04. 14:43
Aztan ki ne olvasszatok a BGA t, az a regi Macbookpro betegsege. Az enyem is alaplap visszahivasos volt, csak mar lejart az a gari, igy szopokanyaloka volt.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Okt. 04. 14:49
Naponta izzad Ustream alatt ... Flash video kozel 100 %-ra terheli es birja mar lassan 4. eve
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Okt. 04. 15:16 - Szerkesztve: dino
Quoting: dh1 Flash video kozel 100 %-ra terheli es birja mar lassan 4. eve Mennyire megy fel igy a max CPU homerseklet? Hasznalsz valami extra talpat ala vagy hutot?
|
thomas^sd
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 04. 15:28 - Szerkesztve: thomassd
Quoting: dino # Elküldve: 2013. Sze. 30. 09:53 - Szerkesztve: dino Tegnapi Rey8:http://xfaktor.rtlklub.hu/video/adasok/atabor2/221321Ujra tovabbjutottak.
Allat ! Szurkolok nekik !
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Okt. 04. 16:00
Quoting: thomassd Allat ! Szurkolok nekik !
:)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Okt. 04. 16:03
Quoting: dino Mennyire megy fel igy a max CPU homerseklet?
70-94-105°C
30 masodpercenkent kap ilyen terhelest 5-10 masodpercig, aztan 33 masodpercig 70 fokon "hul" ...
Quoting: dino Hasznalsz valami extra talpat ala vagy hutot?
Extranak nem extra, de egy aluminium magasiton a levegoben van egesz nap a gep ... tehat korulotte csak levego van mindenhol, mas minden gyari
|
thomas^sd
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 05. 18:17
Quoting: dino Tegnapi Rey8:http://xfaktor.rtlklub.hu/video/adasok/atabor2/221321Ujra tovabbjutotta
Ma este 20:00 kor lesz a Reynolds ?
Semmi masert nem neznem ezt a xar musort :)
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Okt. 05. 19:19
Quoting: thomassd Ma este 20:00 kor lesz a Reynolds ? Semmi masert nem neznem ezt a xar musort :)
Amator vagy :) En nem neztem meg egyet sem, oreg vagyok es turelmetlen, raadasul apszolut hallassal rendelkezem, igy a hamis enekesek fizikai fajdalmat okoznak nekem.
A retek klubrol szoktam kikeresni: http://xfaktor.rtlklub.hu/
A zsuri faszsaga meg megint nem erdekel.
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Okt. 05. 19:53
@dino: Jó neked. :)
Egybként meg: Orvosnál. - Pista bátyám, milyen a hallása? - Római katolikus!
... én kérek elnézést. :D
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Okt. 05. 19:55 - Szerkesztve: dino
Quoting: ratman ... én kérek elnézést. :D
Ez utott :D
Quoting: ratman @dino: Jó neked. :)
Azert mert oreg vagyok es turelmetlen? :D
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Okt. 05. 21:05 - Szerkesztve: dino
Eppen a (ust)tokomet mostam, mikor bejon az asszony a furdoszobaba, hogy most nyomjak Rey8 ek! Kiestek sajnos. Nekem tetszett, nagyon. Eszembe is jutott egy zenekar a multambol, akik ilyen zenet jatszottak. Mikor soksok eve jartam az oszagot, tehetsegkutatokat... No ez a csapat anno a rockinrockcats volt, bar ott nem holgy enekelt, de a stilus nagyon hasonlo volt es latvanyos showt csinaltak. Azert gondolom kapnak sok meghivast,ha mar idaig eljutottak, aztan meg lehet valahogy. Amit en eszre vettem: rettenetesen izgult a bogos es az enekes holgy. Gratula, szep volt! Sok olyan zenekar valt hiresse, akik tehetsegkutaton nem jutottak be az elso haromba sem. Szal nincs elveszve semmi! Hajra!
|
Lt. Reynolds
Amiga Maniac
|
# Elküldve: 2013. Okt. 05. 21:19
;)
|
Stack J.
Tag
|
# Elküldve: 2013. Okt. 05. 21:22
Jók voltatok, sajnálom, hogy kiestetek! Ez csupán egy lehetőség a sok közül! Hajrá!
|