Szerző |
Üzenet |
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2016. Feb. 04. 16:18
Sajnos egyenlőre eggyel kevesebben...
|
Lt. Reynolds
Amiga Maniac
|
# Elküldve: 2016. Feb. 04. 18:58 - Szerkesztve: reynolds
Na nem.... én se járok ide :P
Szal az összlétszám stimmel.
|
Scifi
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 04. 20:21 - Szerkesztve: Scifi
Quoting: dino na, igazabol most latszik mennyien vagyunk itt a forumon.. Azert nem kell elhamarkodottan itelkezni, en peldaul napi szinten kovetem a hozzaszolasokat, hireket. Sajnos a 30. evfordulo kivetelevel miota Sau nem lakik a kozelben, nem igazan van kapcsolatom a T. Kozosseggel. Hiaba, itt vagyok az isten hata mogott... Jobbulast Dh1-nek!
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 04. 22:31
DH1: Mielőbbi gyógyulást kívánok!
|
Derringer
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 05. 10:31
Reméljük hamarosan újult erővel, újra köztünk Dh1!
|
csico
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 05. 13:20
Quoting: dino na, igazabol most latszik mennyien vagyunk itt a forumon.. Mióta eladtam az 1200-est bevallom keveset járok erre :(
|
Lt. Reynolds
Amiga Maniac
|
# Elküldve: 2016. Feb. 05. 18:41
Új Update. Most beszéltem az öccsével, volt bent nála. Altatás megvan még, gyógyszereket, vitaminokat meg valami zöldséglevet vagy mit kap. Sokkal több reflex-szerű mozdulata volt, mindkét oldalán, ami elvileg bizakodásra adhat okot. Holnap végre találkozom vele én is, hosszú listát kell felolvasnom neki, hányan üzennek neki...
|
Hevö
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 05. 20:16
Viktor ez a kórházasdi nem kifogás, mert ugye hangszert nem engednek bevinni az intenzívre.. de amint lehet, Cannon Fodder témát el basszergitárolom neked természetgyógyászatilag.. ahogy ígértem! A többit személyesen.. addig is iszom az egészségedre tesó!
|
siz
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 05. 21:18
Quoting: reynolds hosszú listát kell felolvasnom neki, hányan üzennek neki... Csapd hozzá az én nevemet is. Nem szándékoztam hozzászólni a témához, csak magamban szurkolok Viktornak, de azért vele vagyok én is!
|
AliveMOon
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 06. 09:28
Nagyon drukkolok én is!
|
Guybrush
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 06. 10:09
Úgyszintén, Viktor, mihamarabb gyógyulj meg!
|
higi
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 06. 18:47
Remélem felépül,személyesen nem ismerem de gyógyulást kívánok neki.
|
higi
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 06. 18:48
Az AMIGA legyen veled!!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2016. Feb. 07. 06:11
Quoting: reynolds Holnap végre találkozom vele én is, hosszú listát kell felolvasnom neki, hányan üzennek neki... Meselj, mi tortent?
|
Lt. Reynolds
Amiga Maniac
|
# Elküldve: 2016. Feb. 07. 09:48
A testvérével megbeszéltük hogy a lakásán találkozunk, átnézzük a dolgait és hasonlók. Van kivitelezhető terv arra az időre is, ha már elhagyja a kórházat. A kórházban látszott hogy már az milyen jót tesz neki hogy altatják. Az utóbbi időben teljesen felborult az életvitele, nagyon nyúzott volt, de ez most nem látszott egyáltalán. A vérnyomása magas még, de már az is közelít a normálishoz. Még sok idő kell...
|
tassika
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 07. 19:26
Szorítunk neki, mielőbbi gyógyulást!
|
Lt. Reynolds
Amiga Maniac
|
# Elküldve: 2016. Feb. 08. 04:54
Update! Tegnap kinyitotta a szemeit, kérésre reagált tudatos mozdulatokkal, pl emelte a karját, szorított a kezével! Sajnos a légzése továbbra is nehézkes, továbbra is gépen van, de végre kimondottan biztató jelek vannak. A légzésének még helyre kell állnia...
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2016. Feb. 08. 05:40
Végre jó hír!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2016. Feb. 08. 08:43
Quoting: reynolds Sajnos a légzése továbbra is nehézkes, továbbra is gépen van, de végre kimondottan biztató jelek vannak. A légzésének még helyre kell állnia... Koszi az infot, ugylatom tenyleg hosszu ido, mire felepul... nincs is hirpostolas szinte semmi, miota odavan... :(
|
Lt. Reynolds
Amiga Maniac
|
# Elküldve: 2016. Feb. 08. 10:30
Egy darabig nem is lesz.
|
Cobra
Piros troll
|
# Elküldve: 2016. Feb. 11. 09:03
@Reynolds
Koszi szepen a biztato hireket, tovabbra is szoritunk neki, remelem minel hamarabb felepul.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2016. Feb. 11. 09:38
van valami ujabb hir az allapotarol?
|
Aragon
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 11. 22:27
¨Legy türelemmel ifjú padavanom!¨ - Kenobi mester
|
Lt. Reynolds
Amiga Maniac
|
# Elküldve: 2016. Feb. 12. 07:13
Szepen beallt a vernyomasa, eddig az is kritikusan magas volt. Az occse mehet csak be hozza az influenza jarvany miatt. Jelenleg egyre kevesebb gyogyszert kap, a legzese is javult, meg gep segiti de csokkentik annak is a szintjet, a szervezete szepen sorban visszakap minden iranyitast, ez a terv es eddig ugy nez ki, jo uton haladunk. Kap infokat mindenrol, erti oket es visszajelez, bolintassal, stb. A gep miatt mashogy nem is tud, egyenlore.
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2016. Feb. 12. 08:12
Bízzunk a legjobb folytatásban! Kérd meg az öccsét, adja át üdvözletünket, és hogy szorítunk neki!
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2016. Feb. 12. 09:39
Quoting: adsr Kérd meg az öccsét, adja át üdvözletünket, és hogy szorítunk neki! Így van!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2016. Feb. 12. 12:46
Quoting: reynolds Jelenleg egyre kevesebb gyogyszert kap, a legzese is javult, meg gep segiti de csokkentik annak is a szintjet, a szervezete szepen sorban visszakap minden iranyitast, ez a terv es eddig ugy nez ki, jo uton haladunk. Kap infokat mindenrol, erti oket es visszajelez, bolintassal, stb. A gep miatt mashogy nem is tud, egyenlore.
Na ez jo ir, remeljuk hamarosan minden rendben lesz vele.
|
Lt. Reynolds
Amiga Maniac
|
# Elküldve: 2016. Feb. 16. 04:43
A jelenlegi helyzet szerint a vernyomasa rendben, de a legzesenek tovabbra is javulnia kell. Pillanatnyilag az latszik, hogy teljesen fel fog epulni 😃 a doktorno szerint, aki aznap ejjel es azota is felugyeli. Az egyetlen lathato problema a jobb kezenel van, az (meg) nem mozog rendesen, csak vallbol tudja mozditani. Beszelne, de az meg nem megy. A hangulata neha hullamzik, de alapvetoen pozitiv. Jol van Holnap delutan megyek latogatni, az influenza miatt eddig nem javasoltak...
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2016. Feb. 16. 05:43 - Szerkesztve: dino
Jolvan, orulok. Mond meg neki, hogy szetcseszofelben van itt a topikja, jojjon vissza gyorsan rendettenni... :)
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2016. Feb. 16. 05:57
Hála az égnek! Üdvözöljük!
|