Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Amiga | AmigaOS | FAQ | RSS

 - Fórumok - Regisztráció - Keresés - Statisztika - Szabályzat - Pegasos.hu fórum
forum.amigaspirit.hu / Emuláció / E-UAE topic
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Szerző Üzenet
Szücsi
Tag

# Elküldve: 2019. Már. 15. 11:31 - Szerkesztve: szucsi65


Amigában működő cf, uae alatt miért nem töltődik be? Elvileg minden be van állítva az eredeti hardvernek megfelelően, HDD menüben a kártya hozzáadva, mégis Blizkick falied returncode 20 hibával leáll wb betöltés. loadwb-re az ENV-t hiányolja és ha minden feljövő hibaüzit le cancel-ezek a végén mikor kilépek a cli-ből bejön a wb, de persze közel sem úgy mint az eredeti vason. Mit állíthattam be rosszul az uae-ben?

Szerk:
Hoppá, rossz topikba írtam.

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2019. Már. 15. 19:07


Valoszinuleg a BlizzKick miatt. Hiszen az egy hadverhez van tervezve es hiaba hasznalsz Blizz ROM-ot akkor sem valid hardveren probal futni. LoadWB meg hianyolja azokat az assignokat amelyek a le nem futo startup miatt letre sem jottek...

Szücsi
Tag

# Elküldve: 2019. Már. 17. 05:15


Megoldódott, az amiga emláció sebességét kellett visszavenni normál sebességre. A Blizz ROM kellett hozzá,(amit még egyszer köszönök) anélkül nem indult el. A csíkizódást viszont emu alatt is csinálja, tehát az nem hardveres hiba. (kivéve ha a kártya szar)

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2019. Már. 17. 08:03


szucsi65

figy, vmikor a heten lementem a rendszeremet es leboltoljuk, csak most nagyon sok munka van, gepet sincs is idom bekapcsolni, szal pici turelmet

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
forum.amigaspirit.hu / Emuláció / E-UAE topic
 
 

Powered by chat forum software miniBB™ © 2001-2019