Szerző |
Üzenet |
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2012. Júl. 22. 21:42 - Szerkesztve: lazi
Python alapu PDF buzerator. Lehet pdf fajlokat osszefuzni, szetvagni, vizjellel ellatni, stb. OS4 python-ra keszult, de nem lehet nagy ugy MOS-ra/Classicra atszabni.
Letolteni innen: URL
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 08:46
Szanom, banom, de en kaptam betat ebbol es azota se volt idom SAM-ot bekapcsolni :(
De most megnezem! :)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 08:47
Lazi, portold plz a Quark Xpress-t OS4-re, en eskuszom veszek egy X1000-et es csak azzal tordelek! :)
Jah kene a Photoshop is! :)
|
Guybrush
Tag
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 13:46 - Szerkesztve: karesz4613
/troll mode on
gimp + LaTex nem jó rá vagy nincs?
/troll mode off :)
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 14:45
@Guybrush: OS4-re van valami GIMP, de az AmiCynix kell hozza, amiben nincs sok koszonet (full X11 environment es tenyleg NAGYON lassu). LaTeX szerintem van, de nem tudom mennyire friss...
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 15:01
Quoting: karesz4613 gimp + LaTex nem jó rá vagy nincs?
Mire? DTP-re? Jajjjjj ... :D
|
dekanyz
Tag
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 15:15
Ezt probalta mar valaki? http://amigaworld.net/modules/news/article.php?storyid=6447
Ez igy latatlanban mintha feluton lenne a Gimp/Photoshop es egy rajzolo program kozott.
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 15:49 - Szerkesztve: charlie
@Lazi: Classicra van piton...?
Egyebkent meg aszondja az elso sorban, hogy: /usr/bin/python <- miez, valami elkurt Unix? :P (Ratman, plz. ne szolalj meg! :D)
Szerk: Badumm, tsk!
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 19:42
nnnnem... aaakaaarok... valaszolni......
rohadt nehez. :D
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 21:28
@Charlie:
Aminet-en van classic python. Nem neztem. Az elso ket sor az ESC karakterek miatt kellett. Talan az elso nem is kell, de igy irtak okos pythonos oldalon.
Scribble allatnak tunik!
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 22:06 - Szerkesztve: charlie
Whoops, I did it again... :P
@Lazi: A classicos Python valszeg semmire se jo. Mindenfele 1.x verziok, azonkivul a 2.4.6 ami van classicra az is osoreg mar, es kb. alpha allapotban maradt. Ezenkivul az egesz cucc meg PPC-n is kurva lassu. :P
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 22:33
Nagy vagy Divatamigas :)
Ez tok jo lesz! Egyebkent xadunfile itt is van, de meg kell neznem, hogy a rencerhez volt-e.
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2012. Júl. 23. 23:03
@Lazi: En verziom letoltheto innen. Elvileg megprobaltam nem eltorni az OS4 verziot se, de nem teszteltem. Jo szorakozast. :) Ha van kerdes, mondom, hogy mit miert csinaltam...
|