Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Amiga | AmigaOS | FAQ | RSS

- Fórumok - Keresés - Statisztika - Szabályzat - Pegasos.hu fórum
forum.amigaspirit.hu / Classic AmigaOS / Szoftver problémák, megoldások, tanácsok ...
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 .
Szerző Üzenet
Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2022. Jan. 24. 11:44

Azt hogy sikerül? Márminthogy, hogyan softkickeled, ha a TF1260 nem látja a Fast RAM-ot 3.0-val? :) Vagy softkick előtt kézzel AddMem-elsz?

nzo
Tag

# Elküldve: 2022. Jan. 24. 12:08

Indítottam egy 60-as topikot, oda leírtam. Hátha másnak is hasznos lesz.

PeachMan
Tag

# Elküldve: 2022. Feb. 16. 13:32 - Szerkesztve: peachman

Csak érdeklődés szintjén, ez mennyire korrekt/időszerű táblázat WB3.1 patch esetére?
WB 3.1 Patch List

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2022. Feb. 20. 00:46

ahogy nezegettem eleg korrektnek tunik

PeachMan
Tag

# Elküldve: 2022. Feb. 20. 08:06

Köszi, hogy ránéztél.
Azért kérdeztem, hogy mennyire aktuális, mert én például a listában lévő CMQ030 (vagy épp CMQ060) helyett a CopyMemAIO-t használom. Nem azért, mert esetleg jobb volna (nem mértem sebességet), hanem csak azért, mert újabb és még fejlesztik.

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2022. Feb. 20. 13:40

igen, az ujabb valoszinuleg jobb valasztas

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2022. Feb. 20. 23:17

En is raneztem, szerintem azert van ott par dolog, amit pl. "kotelezo"-nek ir, es azert az erosen kerdojeles, pl. a SystemPatch, es ahogy te is irod, nehany patch helyett mar esetleg van ujabb. De kiindulasi alapnak nem rossz.

Yellow Dog
Tag

# Elküldve: 2022. Ápr. 16. 18:40

Mount parancs kiadását követően a Workbenchben csak akkor jelenik meg a meghajtó jele illetve ikonja, ha pl. Shellből előtte kiadok egy DIR <meghajtó:> parancsot... Másnál is így működik, így normális a dolog, vagy csak én nem vettem eddig ezt észre?

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2022. Ápr. 17. 22:23 - Szerkesztve: charlie

A MountListet behanyhatnad ide mondjuk, anelkul nehez.

Szerk: na, ezt kifejtem :) Szoval arra akartam utalni, hogy a MountListaban lehet erre opcio h. azonnal mountolja a cuccot v. csak az elso hozzafereskor. Ezert szamit h. mi van a mountlistaban. Nyilvan a tiedben ugy van beallitva h. csak elso hozzafereskor (DIR) mountolja. Hat igy.

Yellow Dog
Tag

# Elküldve: 2022. Ápr. 18. 22:44 - Szerkesztve: yellowdog

Quoting: charlie
a MountListaban lehet erre opcio h. azonnal mountolja a cuccot v. csak az elso hozzafereskor. Ezert szamit h. mi van a mountlistaban

Köszönöm, igazad van, végignéztem (előtte is megtehettem volna) az összeset és egyedül a CD0-ban találtam egy "Mount = 1 /* Mount it immediately */ bejegyzést, ezt bemásolva a használandó Mountlist fájlba, valóban egyből megjelenik az ikonja, illetve az Info parancs is listázza.

dino
Kék troll

# Elküldve: 2022. Máj. 22. 22:20

Houston, van egy kis problemank....
Egy nagyon jo haver vett nemreg egy MISter FPGA t az Amgastore rol. Beizzitottam mukodnek a magok javareszei, szepen megy a psx, SNES, stb core is, jatekkontroller is mukodik, konfiguralhato, viszont, ha az Amiga magot elinditom, ott semmilyen reakciot nem ad a WB alatt a kontroller. Probaltam DB9 porton is egy Amigas dzsojt, az sem reagal semmire.
Esetleg van e valami otletetek?

Dr.OG
Tag

# Elküldve: 2022. Máj. 23. 06:03 - Szerkesztve: Dr.OG

MiSTer.ini jól van konfigurálva? 'Button map' mit mutat?
https://github.com/MiSTer-devel/Main_MiSTer/blob/master/MiSTer.ini
DB9 joyhoz külön vannak fájlok, nem tudom, azokkal próbáltad-e:
https://github.com/MiSTer-DB9

dino
Kék troll

# Elküldve: 2022. Máj. 23. 06:35 - Szerkesztve: dino

A MISter "kinti" menujet vezerli az USB s kontroller, a tobbi mag alatt mukodik is a jatekok alatt,azt be tudtuk konfigolni a joystickbeallitasoknal, de Amiga alatt ez sem megy, pl a DB9 meg a kulso menut sem vezerli.
Ezt az ini filet nem igazan ertem, jicsit szajbaragosabban le tudned irni, mit nezzek, melyik sort, mit csinaljunk vele?

Koszi a segitseget.

Dr.OG
Tag

# Elküldve: 2022. Máj. 23. 08:04

Sajnos "csak" MiST-em van, de ott a hasonló problémák 95%-áért valamilyen rossz .ini beállítás a felelős...

mc68k
Tag

# Elküldve: 2023. Júl. 06. 18:38

OS 3.2: én vagyok a lamer vagy valóban egyik újabb Protracker sem akar futni OS 3.2-n? A file requester-nél akad el a dolog. Valaki próbálta már ezt a dolgot?

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2023. Júl. 08. 02:02 - Szerkesztve: dh1

PT2.3E
nálam 3.2.1, semmi hiba

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2023. Júl. 10. 14:24

urak!
TF1260 esetén a fancontrol hogyan működik?
paranccsal ki be lehetett kapcsolni de nem nem emlékszem a hogyanra :(

fancontrol 0
fancontrol 1
fancontrol -1

ezek nem :D

ötlet? :)

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2023. Júl. 11. 01:44

megoldva...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 .
forum.amigaspirit.hu / Classic AmigaOS / Szoftver problémák, megoldások, tanácsok ...