Szerző |
Üzenet |
mc68k
Tag
|
# Elküldve: 2015. Sze. 27. 01:18
Quoting: yellowdog Na, ha már DOpus szóba került, már rég szerettem volna megkérdezni, de mindig elfelejtettem... szóval, elérhető valahol DOpus 4-esről valamilyen leírás, hogyan kell pl. konfigurálni, pl. egyszerűen nem tudom megoldani, hogy mint TC alatt, kijelölök egy tömörített állományt és azt mondom kicsomagolás, akkor a másik oldalon aktuális mappába ezt megtegye?
A default cfg lha-val tudja: bal oldalon klikk az lha-ra majd gyors klikk a jobb oldali ablakba és máris megy az unlha. :)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2015. Sze. 27. 02:52
+1
|
Logostino
Tag
|
# Elküldve: 2015. Sze. 27. 14:19 - Szerkesztve: Logostino
Quoting: dh1 ikonja van? :) Jah, hát nem volt. Windózon nevelkedtem na. :)
Visage fent volt. Végül WhatIslib+Iconchief+AW's MagicWB Icons -al sikerült megoldani a dolgot.
DOpust is sikerült belőni, csak ott meg nem találtam először hogy a pékbe kell új classt létrehozni.
Quoting: dh1 bar nem tudom milyen CPU-n dolgozol, mert azt megint nem irtad le
Hát igazából semmi nem változott: Az A1200 + B1230 IV -t gyűröm még mindig. A 3000-es kicsit hanyagolva van amíg nem találok bele emberi áron egy turbót + VGA-t.
Am néha felkerül a szó bizonyos facebook csoportról, melyikről van szó?
|
Logostino
Tag
|
# Elküldve: 2015. Sze. 28. 06:27
Tegnap játszottam kicsit a MonspecMUI-val, és elég korrekt beállításokat sikerült összehozni Euro72-vel a 1438-hoz. Viszont hiába jelenik meg szépen a kép, a monitor jobb szélén, olyan 50-60 pixel széles sávban nen látszik az egérkurzor. Valójában ott van, ha kattintok, akkor érzékeli is a gép. Olvastam már ilyen problémáról, de megoldás nem volt rá. Tapasztaltatok valaki már ilyet, van rá megoldás?
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2015. Sze. 28. 07:38 - Szerkesztve: dino
Amator kerdes, de a preferences konyvtarba az overscan preferences inditva proballtad?
|
Logostino
Tag
|
# Elküldve: 2015. Sze. 28. 09:14
Fix overscan értékeket adtam meg a programban, az overscan beállításokban nem is lehet állítani semmit. Tehát nem az a bajom h rosszul jelenik meg a kép, pontosan széltől szélig látszik a wb, csak maga az egérkurzor tűnik el ha kiviszem a jobbszélre. Megnézem még este valami patchelt super72-es driverrel is, hátha ez csak a gyári Euro72 miatt van.
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2015. Sze. 28. 14:27 - Szerkesztve: yellowdog
LZX-et szerettem volna kitömöríteni, mert 20 éve voltam olyan hüjje, hogy LHA helyett ezt használtam az arhív CD-m készítésekor. Igazából azt szeretném tudni, hogy pl. menüpontot szerettem volna létrehozni a kitömörítéshez ahol is különféle (elég sok) változó megadható a parancssor összeállításánál a parancs szintaktikáját követve, mégsem azt kapom eredményül amit szeretnék. Olyan mintha nem adna át minden változót a dopus a másik programnak.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2015. Sze. 29. 14:57 - Szerkesztve: dh1
LZX jobb egyebkent ... :)
myDopus
|
Yellow Dog
Tag
|
# Elküldve: 2015. Sze. 29. 20:17
Quoting: dh1 Kell az en konfigom, mint minta? Köszönöm szépen :-)
|
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2015. Okt. 03. 10:10
BlizPPC kártyát szeretnék letesztelni és a működéséről képernyőképet csinálni. Scsi-Gfx nincs a kártyán. Milyen programot ajánlanátok erre?
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2015. Okt. 03. 14:07
SGrab Egyenesen az aminetről. :)
|
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2015. Okt. 03. 15:48
Köszönöm. Igazából a tesztelésre kellene program, de amúgy visszaolvasva tényleg másképp jön le :) Lehet megy Amibay-re és azért kellene körültekintően lepróbálni.
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2015. Okt. 05. 13:18
peachman Most akkor mégis eladod? Mert szerintem beszélnünk kellene :D
|
PeachMan
Tag
|
# Elküldve: 2015. Okt. 05. 13:33 - Szerkesztve: peachman
Ha esetleg felkerül eladásra, majd jelzem :D
|
mc68k
Tag
|
# Elküldve: 2015. Okt. 21. 12:09 - Szerkesztve: mc68k
Valaki 68020 (nem EC!) CPU-n le tudná futtatni WHDLoad-ból a következő demókat?
1. State of the Art 2. 9 Fingers
Figyelem! A NoAutoVec NE LEGYEN bekapcsolva!
Ha elakadnak, akkor érdekel, hogy hol és milyen hibakóddal lép ki a WHDLoad? Köszi!
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2015. Okt. 22. 00:06 - Szerkesztve: dh1
Nem akadnak el, hiba nelkul lefutnak, akar tobbszor is ...
Tesztgep:
A600 - 2 Mb CHIP - 8 Mb FAST Apollo 620 - 68020 @ 25 MHz PGA - 68882 @ 25 MHz PLCC
WHD 16.9
NoAutoVec OFF
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2015. Okt. 22. 00:28
Biztos jo egy Apollo 620 tesztelni? Ugyertem, nem EC020, de a Fast RAM-jat az also 16MB-ba teszi, elvileg (ezert max. 8MB, es ha 4MB felett van, akkor osszeakad a PCMCIA porttal, azt irja rola az internet).
|
mc68k
Tag
|
# Elküldve: 2015. Okt. 22. 09:14 - Szerkesztve: mc68k
Jó, csak 68020 fullos legyen és ne EC.
-o-
Köszi DH1. Nálam a C= 2620 kártyán ezek elakadnak, unhandled exception-nel.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2015. Okt. 22. 10:48
Quoting: charlie Biztos jo egy Apollo 620 tesztelni? Ugyertem, nem EC020, de a Fast RAM-jat az also 16MB-ba teszi, elvileg (ezert max. 8MB, es ha 4MB felett van, akkor osszeakad a PCMCIA porttal, azt irja rola az internet).
es ez miert gond? foleg picimacis dolgot nem ertem, hogy a teszt szempontjabol mit szamit?
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2015. Okt. 22. 10:49
Quoting: mc68k Jó, csak 68020 fullos legyen és ne EC.
fullos
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2015. Okt. 22. 10:50
Quoting: mc68k Köszi DH1. Nálam a C= 2620 kártyán ezek elakadnak, unhandled exception-nel.
nalam A1200-n SOTA neha 3. korben megall, kilephibauzivel WB-re, illetve kilepesnel (F10) is hibauzit dob
|
mc68k
Tag
|
# Elküldve: 2015. Okt. 22. 13:58
F10-re hiba az normális a SOTA-nál. Menet közben nem kellene, hogy kilépjen unhandled exception-nel.
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2015. Okt. 31. 10:47
Elkezdtem éleszteni egy A590-et egy 2 GB-os vinyóval, Amiga 500-hoz. Sikeresen kész a particionálás, 1.3.3-as Workbench felrakva. Elkezdtem 1-2 játékot felmásolni, amikor is egy reset után (lehet hogy csak szivatós) vírus fertőzöttség üzenetet kapok (kb. olyan mint a bootblock vírusok voltak a lemezeken). Keresgéltem természetesen több helyen vírusirtót, de nem találtam 1.3-on működő proggit. Tudna valaki ajánlani esetleg, ami műxik 1.3 WB-n is?
A másik kérdés: olyan shell kiegészítőt keresek, amely a tab lenyomása után kiegészíti a mappában található fájl nevére az elkezdett sort, illetve a kurzor fel-le gombokkal tudok keresni a már begépelt parancsok között.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2015. Okt. 31. 12:06
Quoting: adsr olyan shell kiegészítőt keresek
Vinced 3.69
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2015. Okt. 31. 12:19 - Szerkesztve: adsr
Francba:
"Requires: Any Amiga, kickstart V37 or better (Os 2.0 or better)
Kingcon jó lehet? (tudom, lammer vagyok :-D.)
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2015. Okt. 31. 12:38 - Szerkesztve: lazi
Quoting: adsr vírus fertőzöttség üzenetet kapok De mi az ami a figyelmezetést adja? Ha valamelyik játék, vagy demo, akkor simán lehet valami poén.
Ha 1.3-at használsz, szerintem mindig tudd, hol van egy megbízható l:Disk-Validator, na meg persze a törülköződ :-)
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2015. Okt. 31. 12:47
Quoting: lazi De mi az ami a figyelmezetést adja? Ha valamelyik játék, vagy demo, akkor simán lehet valami poén. Boot közben írja ki fekete képernyőn, de nem mindig. Bootx nevű stuff meg is találja a memóriában, de nem tudom megkeresni a fertőzött fájl(oka)t vele, mert elgurul...
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2015. Okt. 31. 13:13
Quoting: adsr Kingcon jó lehet? (tudom, lammer vagyok :-D.)
igen az vagy
direkt odairtam, hogy a 3.69-es verzio!!! DIREKT! :P mert az meg 1.3 kompatibilis ... most erre mit mondjak ... :( KingCON soha nem volt 1.3 kompatibilis
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2015. Okt. 31. 14:52
Quoting: dh1 igen az vagy direkt odairtam, hogy a 3.69-es verzio!!! DIREKT! :P mert az meg 1.3 kompatibilis ... most erre mit mondjak ... :( KingCON soha nem volt 1.3 kompatibilis Mea culpa, Mea culpa, én csak a vinced-et írtam be, nem figyeltem a verziót.
Közben meglett a bűnös. Nagy nehezen felizgattam egy bootx-et, ami megtalálta a BUBBLE BOBBLE (basszus, lehet röhögni, gyerek szereti :-)) játékban a saddamot, meg még valami pöcsöm tudja milyen vírust.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2015. Okt. 31. 15:42
Quoting: adsr játékban a saddamot, meg még valami pöcsöm tudja milyen vírust
fasza ...
|