Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Amiga | AmigaOS | FAQ | RSS

 - Fórumok - Keresés - Statisztika - Szabályzat - Pegasos.hu fórum
forum.amigaspirit.hu / MorphOS / MorphOS 3.2
<< 1 ... 9 . 10 . 11 .
Szerző Üzenet
dekanyz
Tag

# Elküldve: 2013. Sze. 18. 12:59


Quoting: dekanyz
Ha jol emlekszem, akkor nekem a stack alapbol 128k.

Na, eszembe jutott kozben... Nekem egy script inditja az smbfs-t. Ilyen esetben hogy adom meg a stack meretet?

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2013. Sze. 18. 13:13


@dekanyz:
"Stack" parancs... ;) A scriptbe. Ha a 68k-s SMBFS-t hasznalod... (Mivel a Stack parancs MorphOS-en csak a 68k-s emulalt stack meretet allitja.)

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2013. Sze. 18. 13:18


@Thread:
Mindenki figyelmébe, a MorphOS aktuális verziójáról szóló diszkurzust, mostantól az új threadbe.

Travis
Tag
# Elküldve: 2013. Okt. 18. 13:21


A regisztrált MorphOS-em demo verzióvá változott. Az SFSDoctor szerint a lemeznek nincs baja. Az egyetlen, amire meg gondolni tudok, hogy lemerült az alaplapi elem.

ratman
Kék troll

# Elküldve: 2013. Okt. 18. 13:31


@Travis: morphos.key a helyén van?

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2013. Okt. 18. 18:50


Efikán sajnos ismert hardveres probléma, hogyha lemerül az alaplapi elem, akkor megváltozhat az ethernet kontroller MAC címe és akkor érvénytelennek veszi a rendszer a morphos.key-t.

A megoldás az elemcsere, valamint utána néhányszor elem ki-be és reboot. Általában néhány próbálkozás után helyreáll az eredeti MAC address és újra regisztrálttá változik a rendszer.

dino
Kék troll

# Elküldve: 2013. Nov. 03. 15:29


Van egy problemam, MorphOS 3.2, OWB 1.20. Apple MDD1.25.
Ha a youtubeon nezek egy konkret filmet, vagyis eloszor fent az OWB youtube ablakaba beirom, amit keresni akarok, majd ha bejon a valasztek egy filmet elinditok a youtube oldalan, bejon szepen, majd ha ugyan errol youtube oldalrol nem keresve, hanem csak ugy ezen az oldalon maradvan valasztok egy masik filmet, akkor azt mar nem hajlando lejetszani, csak ha ujra frissitem az oldalt.
Pontosabban bejon a fekete filmkeret, csak nem indul a lejatszas, csak ha frissitek. Van otletetek?

jkesz
Tag
# Elküldve: 2013. Nov. 03. 21:05


ugyanígy csinál nálam is, csak frissítéssel indul el, amúgy meg csak pörög az agya

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2013. Nov. 04. 10:18


Eloszor is gratulalnek a MorphOS 3.2 topic indokolatlan ujjaelesztesehez. :)

Masodszor: a problemat az okozza, hogy a YouTube ujabban azokra a jobboldali videokra kattintaskor nem tolti ujra az egesz oldalt, csak bizonyos reszeit. Mivel a teljes oldal nem toltodik ujra, ezert az userscriptek sem futnak le ujra -> nem mukodik a video, olyan mintha scriptek nelkul toltened be.

Egyelore a reload button bosz nyomkodasan es a YouTube fejlesztok picsaba elkuldesen kivul mas megoldas nincs.

dino
Kék troll

# Elküldve: 2013. Nov. 04. 10:25


Quoting: charlie
Eloszor is gratulalnek a MorphOS 3.2 topic indokolatlan ujjaelesztesehez. :)



Meg nem frissitettem 3.3 ra, azert irtam ide.

Quoting: dino
Van egy problemam, MorphOS 3.2, OWB 1.20. Apple MDD1.25.



Quoting: charlie
Egyelore a reload button bosz nyomkodasan es a YouTube fejlesztok picsaba elkuldesen kivul mas megoldas nincs.


Koszonom, tehat nem bennem van a hiba, meg ha hozzanemerto paraszt is vagyok :D

<< 1 ... 9 . 10 . 11 .
forum.amigaspirit.hu / MorphOS / MorphOS 3.2
 
 

Powered by open source forum script miniBB™ © 2001-2019