Szerző |
Üzenet |
Derringer
Tag
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 06. 11:28
Quoting: derringer Púderbookon firewire 800-as port MOS alatt támogatott e? Helios elvileg telepítve van, de külső vinyót nem ismer fel.
nahh megvan a megoldás: helios_rom_start nem volt índítva. FW800-ha jól tudom jelenleg csak FW400-módban megy. Így is kb disk-to RAm 45,5MB/s
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 06. 11:51
@Derringer: Cool. Koszi hogy beszamoltal a tapasztalatrol, nekem nincsenek Firewire eszkozeim, de gyakran kerdezik tolem, hogy hogy megy... Ezek utan legalabb mar merem azt mondani, hogy tenyleg megy.
|
szt
Tag
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 07. 15:37
Derringer :
Scribában tudsz betűtípust változtatni? Nálam most mintha ez a funkció veszett volna el...
|
Derringer
Tag
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 07. 22:18
@szt: Csont nélkül. Töröld a Font_lister könyvtárat, szerintem az megoldja. (asszem 1.7-től más fontrendszert használ.)
|
szt
Tag
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 08. 20:18
Quoting: derringer Töröld a Font_lister könyvtárat, szerintem az megoldja. (asszem 1.7-től más fontrendszert használ.)
Nem ez a gond nálam, de még nem tudom pontosan, hogy mi. Mindenesetre bootoltam egyet a 3.1-es iso-ról és akkor az alap MorphOS betűk választhatóak voltak. Valamit nem szeret a betűimből..
|
Derringer
Tag
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 14. 08:38 - Szerkesztve: derringer
Kipróbáltam a legújabb Bochs-t, ez lett az eredménye:
kb. 11 perc a boot idő, sokat lassít rajta az image file. Ehhez képest meglepően gyorsan reagál. Viszont Icefilesystem ide, v oda nem tudok 2GB-nal nagyobb image filet letrehozni. Bár ez gondolom inkább a Bochs hibája. (ha pc-ről viszem át a filet, akkor meg nem tudja a méretét értelmezni.)
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 14. 11:13 - Szerkesztve: charlie
@Derringer: Igen, a 64bit filesystem supportot az alkalmazásnak is tudnia kéne.
Szerk: és bocsi, de levettem picibe a képed, hogy ne tolja szét az egész fórum motort... Rákattintva továbbra is megtekinthető nagyként.
|
sirszor
Tag
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 15. 11:23
Derringer: Honnan töltötted le a MOS verziót? A hivatalos honlapon csak Linux és egyéb verziókat láttam.
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 15. 14:28
@sirszor: Peldaul itt fentvan.
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Ápr. 26. 10:39
@Lázi: Amit AmiCon-on kérdeztél maximizálós kérdésre, tudtam, hogy az IControl-ban van, csak nem szúrta ki a szemünk.. :) Lásd itt lent.
|
Travis
Tag
|
# Elküldve: 2013. Máj. 02. 11:00
Sziasztok!
Ugy dontottem veszek MorphOS-t, de csak ezert nem akarok PayPalit nyitni. Meg lehetne oldani, hogy valakinek odaadom a penzt es o PayPalozik? Holnap megyek Klubba, viszem a hardware-t, akkor nyelbe is lehetne utni.
|
Travis
Tag
|
# Elküldve: 2013. Máj. 03. 13:37
Megsem megyek Klubba.
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Máj. 03. 13:42
@Travis: Az idjoaras miatt? :) :S Pedig meg tudtuk volna oldani, csak lusta voltam beirni ide... :/
|
Travis
Tag
|
# Elküldve: 2013. Máj. 03. 14:34
Ok, akkor megyek. Olyan hatarozatlan vagyok. Vagy megsem?
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2013. Máj. 04. 09:06
Koszi, Charlie!
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Máj. 10. 11:33
... halkan jegyzem meg, hogy lett cinnamon writer mosra. Letőthető innen.
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Máj. 10. 14:03
szuper
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Máj. 10. 14:25
Quoting: ratman ... halkan jegyzem meg, hogy lett cinnamon writer mosra.
Erre meg mi OS4-esek sem vagyunk buszkek ... rakat szar ...
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Máj. 19. 20:10 - Szerkesztve: charlie
Most hétvégén Budapest, és a Prezi Nagymező utcai irodája adott otthont az átlag évente megrendezett MorphOS fejlesztői találkozőnak... :)
A képen balról jobbra: Michal "kiero" Wozniak (Lengyelország), Mark "bigfoot" Olsen (Dánia-Dél Afrika), én :), Pawel "stefkos" Stefanski (Lengyelország), Jacek "jacaDcaps" Piszczek (Lengyelország-Antarktisz), Nicolas "henes" Sallin (Franciaország), Michal "rzookol" Zukowski (Lengyelország), Sigbjorn "CISC" Skjaeret (Norvégia)
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Máj. 19. 20:20
Minden elismerésem a MOS teamnek! :) Miénk a megtiszteltetés, hogy itt töltöttek pár napot. :D
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Máj. 19. 21:56
Wow! Az igazi nagyagyuk :) Harry Sintonen (piru) nem jott el?
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Máj. 20. 12:33 - Szerkesztve: charlie
@dino: Nem mindenki jött el, csak akinek megfelelő volt az időpont és-vagy érdekelte a dolog, stb. Azért így is sokmindent történt, nem csak a PUP support életre hackelése... :)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Máj. 20. 13:22
Azert latom megfelelo biztonsagi intezkedesek megvoltak: csak utolag jelentitek be, hogy volt es hol ... :)
Hol egy sniper, hooool? :)
Persze csak viccelek!
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Máj. 20. 13:36
Quoting: charlie Azért így is sokmindent történt, nem csak a PUP support életre hackelése... :) Remelem titokban azt is megbeszeltetek, hogy milyen virussal/koddal nyirjatok ki az osszes x86 os szemetet a viagon, es hogy a PPC ujra nagyobb szerepet kapjon majd a desktop piacon :)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Máj. 20. 13:38
Dino ... eeeees ... most ... felebredsz! :)
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2013. Máj. 20. 15:01
:D
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Máj. 20. 15:44
Már kész van a teendők listája:
1., Szövögess gonosz világuralmi terveket titkos találkozókon. 2., ???? 3., Profit!
:)
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Máj. 20. 15:51
Csarli ... eeeees ... most ... felebredsz! :)
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Máj. 20. 15:55
@dh1: Irigykedj csak. :P
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2013. Máj. 20. 16:13
aaaa hat nem en hoztam ki MOS Classicot az Os4.1 Classic utan ... :P es most tagadd le, hogy nem azt mondtatok, hogy nem lesz mar classic!! :P
|