Szerző |
Üzenet |
dekanyz
Tag
|
# Elküldve: 2013. Aug. 23. 10:41 - Szerkesztve: dekanyz
@Csarli: Neked ez a Cross compile-olos kornyezet installalo szkript mukodik? Nekem a gcc build-nel leall. :(
szerk: Aszongya hogy: configure: error: cannot guess build type; you must specify one make: *** [gmp-4.3.2/.configured] Error 1
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Aug. 23. 11:06
@dekanyz: Melyik, az Amigás amit utóbb linkeltem be, vagy a MorphOS-es? És milyen platformon?
|
dekanyz
Tag
|
# Elküldve: 2013. Aug. 23. 11:21
A MOS-os nem akar. X86-on probalkoznek egy Debian alapu disztribucion
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Aug. 23. 13:20
@dekanyz: Fene se tudja, én csak a binutilst kapartam össze onnét magamnak. :)
|
dekanyz
Tag
|
# Elküldve: 2013. Aug. 23. 13:32
Valaki esetleg tenne egy probat, hogy muxik-e?! Nalam van a problema, vagy a szkripttel...
|
Travis
Tag
|
# Elküldve: 2013. Aug. 23. 15:00
Este megprobalom.
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2013. Aug. 26. 01:18
Melyik este? :)
|
Travis
Tag
|
# Elküldve: 2013. Aug. 26. 08:49
Na igen, azok a franya reszletek.
Annyi tortent, hogy rajottem, a cucc nem mukodik 64bites linuxon anelkul, hogy ne telepitsek fel millio 32 bites komponenst. Mivel a Function miatt ugyis installalni akarok egy 32 bites Debiant, azon is kiprobalom a dolgot. A telepites sikeresen lezajlott tegnap, ugyhogy talan ma este a szkriptet is meg tudom nezni.
|
Travis
Tag
|
# Elküldve: 2013. Aug. 26. 22:17
Megnéztem. A szkript működik szépen, nem volt vele semmi gond. Debian Wheezy x86 alatt gcc 4.6-al, csomagkezelőből felrakott bison, binutils, flex. MorphOS SDK és source: 20130129. Javaslom, nézd meg a setup-cross-sdk.log-ot. Én onnan jöttem rá, hogy 64 bit alatt nem érdemes próbálkozni.
|
dekanyz
Tag
|
# Elküldve: 2013. Aug. 26. 22:34
Koszonom, hogy megnezted! En egy Crunchbang nevu Linux-on probaltam. Elvileg Debian Stable (32 bit) alapu... Na mindegy.
Megprobalok felrakni holnap egy Wheezy-t en is, aztan meglatjuk.
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2013. Dec. 04. 22:45 - Szerkesztve: lazi
Az Eclock mizeriahoz egy tovabbi adalek:
OS4 timer hack, ami a classic PAL gepek eclock erteket allitja be. Igy az arra gerjedo progik sebessege nem szall el.
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2014. Jan. 20. 23:21 - Szerkesztve: lazi
Van egy ilyen makefile OS4-re. Elso ranezesre mit kell reszelni rajta, hogy lefordulfon MOS-on?
PROJECT = ppunpack
BASE = os4
C_COMPILER = gcc C_COMPILER_OPTS = -c -DHW_AMIGA -DHW_AMIGAOS4 -D__USE_INLINE__ -mcrt=clib2 -O3 -Wall
LINKER = gcc LINKER_OPTS = -nostartfiles -mcrt=clib2 LINKER_LIBS =
OBJECTS = \ $(BASE)/amigaentry.o \ $(BASE)/plugin.o \ $(BASE)/purefuncs.o \ $(BASE)/depack.o
$(BASE)/%.o: %.c $(C_COMPILER) -o $@ $(C_COMPILER_OPTS) $*.c
$(PROJECT): $(OBJECTS) $(LINKER) $(LINKER_OPTS) -o $(BASE)/$(PROJECT).hwp $(OBJECTS) $(LINKER_LIBS) strip --remove-section .comment $(BASE)/$(PROJECT).hwp copy $(BASE)/$(PROJECT).hwp LIBS:Hollywood
clean: delete $(BASE)/#?
$(BASE)/amigaentry.o: amigaentry.c $(BASE)/plugin.o: plugin.c $(BASE)/purefuncs.o: purefuncs.c $(BASE)/depack.o: depack.c
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2014. Jan. 20. 23:44 - Szerkesztve: charlie
@Lazi: Elso ranezesre: 1., clib2 referenciak mindenhol kiszed 2., -DHW_AMIGA meg -DHW_AMIGAOS4 kiszed 3., -noixemul mindenhol ahol GCC hivva van hozzaad 4., Ezen kivul nemtudom hogy ha ez egy pluginna fordul le, akkor mennyit kell reszelni a library OS4 specifikus ugrotablajan, hogy MorphOS-specifikus legyen (MorphOS-en ugye nincsenek interface-ek pl.). (A "BASE" valtozo gyanus, hogy ezzel kapcsolatos...) 5., A MorphOS SDK-t jo esellyel GCC4 hasznalatra kell atallitani, felteve ha OS4-en is azzal fordul a cuc:
SYS:Development/GCCSelect 4.4.5 SYS:Development/GCCSelect4 4.4.5
ha jol emlekszem...
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2014. Jan. 21. 08:51
Koszonom, kiprobalom aztan jelentkezem...
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2014. Jan. 28. 22:21
Freetype2 es jpeglib developer fajlokat hol talalok?
/gg/include/hollywood/plugin.h:16: ft2build.h: No such file or directory /gg/os-include/jpeglib.h:12: jpeglib.h: No such file or directory
|
ratman
Kék troll
|
# Elküldve: 2014. Jan. 28. 22:28
Ezt passzolom.
|
Chain-Q
Divatamigás
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 00:14
@Lazi: A FreeType-ot ha statikusan akarja linkelni, akkor buildeld le magadnak. Ezt a fajlt az SDK (f2build.h) nem tartalmazza, de elvileg barmilyen FreeType amit leszedsz out-of-box lefordul MorphOS-re.
A jpeglib.h szinten a libjpeg statikus linkelesekor hasznalt, az SDK nem tartalmazza.. ha ehelyett a MorphOS-fele jfif.library-t ohajtod hasznalni, akkor a __MORPHOS_SHAREDLIBS define-nal meg tudod neki mondani, hogy azt hasznalni, de emlekeim szerint akkor kezzel meg is kell nyitni a libary-t hozza.
|
BSzili
Tag
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 11:01
Nekem úgy rémlik, hogy a LibNIX megnyitja automatikusan a jfif.library-t ha nincs saját JFIFBase a kódban.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2014. Jan. 29. 11:02
BSzili mester! Megkaptad mar a Pega2-t? Haladnak a portolasok? Tesztelesben szivesen segitek(unk)!
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2014. Okt. 23. 00:40 - Szerkesztve: lazi
Nem akartam uj topicot nyitni neki, de elkeszult egy multiplatform ware. A neve sqlman, ami egy sqlite adatbazis kezelo izet takar.
Majd minden Amiga rencerre kulon binaris van. Szeretnem a nagyerdemut arra kerni, hogy teszteljetek kicsit elsosorban classicon. Jo lenne tudni, hogy az installer script mukodik rendesen es a ware legalabb a pelda adatokat megnyitja.
Kell neki MUI 3.8 texteditor.mcc-vel es mas nem.
Itt talalhato.
Elore is koszike!
Valami ilyesmit kell latni: 
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2014. Okt. 25. 13:08
Kérhetnék öt perces becses életetekből, hogy megnézzétek a fenti waret? Minden rencerről érdekelne, hogy elindul, nem indul, megnyit, nem nyit...
Garantáltan nem telepít toolbarokat, rendszer optimalizáló csodákat és háttérben szolgáltató folyamatokat. Csak a saját fiókjába szemetel.
Előre is köszönöm!
Azért is érdekes lenne, mert egy X1000-en gondok vannak vele, de nem tudom reprodukálni a hibát.
|
BSzili
Tag
|
# Elküldve: 2014. Okt. 25. 14:31
AROS-on fagy nálam.
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2014. Okt. 25. 17:35
Az AROS az teljesen untested. De koszi, majd megnezem. MOS, OS4?
|
BSzili
Tag
|
# Elküldve: 2014. Okt. 26. 11:32
Linux hosted AROS-on is megnéztem. Ott is elhal, de előtte a memória menedzser panaszkodik. MorphOS-en első ránézésre minden rendben van.
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2014. Okt. 27. 15:45
Quoting: lazi Azért is érdekes lenne, mert egy X1000-en gondok vannak vele, de nem tudom reprodukálni a hibát.
Van nálad X1000? A mondatból én ezt szűrtem le...
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2014. Okt. 27. 19:48
Quoting: adsr Van nálad X1000? A mondatból én ezt szűrtem le...
miert kene, hogy legyen nala? :) public a cucc ... a vilagon barhol barki probalgathatja :D magyarul jott visszajelzes, hogy X1000-en van vele gond ... ennyi
|
Lazi
Mr. AmiCon
|
# Elküldve: 2014. Okt. 27. 20:31
Quoting: adsr Van nálad X1000? Már mindenhol néztem, de nem találom sehol... és nálad? :)
Quoting: dh1 public a cucc ... Jah, mint a nyilvanos budi. Csak be**arsz mire annyi aprót bedobsz a perselybe.
|
adsr
Kukabúvár
|
# Elküldve: 2014. Okt. 28. 08:39
Idézek még egyszer:
Quoting: lazi Azért is érdekes lenne, mert egy X1000-en gondok vannak vele, de nem tudom reprodukálni a hibát.
Ebből nekem az következik, hogy ha Lázi nem tudja reprodukálni a hibát, akkor nála is van ilyen gép, de nála nem bugos...
Persze, értem, azért nem tudja reprodukálni, mert nincs ilyen gépe.
|
dekanyz
Tag
|
# Elküldve: 2015. Feb. 12. 14:36
Ugy tunik, hogy az AmiDark-os forraskod nyitasos bounty zatonyra futott... https://www.facebook.com/groups/288355644087/
|
BSzili
Tag
|
# Elküldve: 2015. Feb. 12. 15:39
A csoport csak tagok számára olvasható. Beavatod a kültagokat is? :)
|