Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Amiga | AmigaOS | FAQ | RSS

- Fórumok - Keresés - Statisztika - Szabályzat - Pegasos.hu fórum
forum.amigaspirit.hu / Classic hardver / Retro hardver
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 31 . 32 . >>
Szerző Üzenet
Morkath
Tag

# Elküldve: 2014. Jún. 13. 08:28 - Szerkesztve: Morkath

A Falconnak csak gyűjtői értéke van, a szoftver-ellátottsága ijesztően gyenge.

Elég csak a játékok számából kiindulni:
http://theodor.lauppert.ws/games/falcon.htm

Annyi előnye persze lehet, hogy a HDD miatt nem kell floppykkal bűvészkedni (az ST-s játékokkal, értelemszerűen), de az árával szemben ez elég harmatos érvnek tűnik. :)

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2014. Jún. 14. 03:09

A Falcon kuriozum erteku vas!

Technikailag is erdekes es eros vas, Commodore-nal is kellett volna egy 030-as alap A1200-as. 030/25-50, 8 mega FastRAM, egy rendesebb, jobb AKIKO chunky planar rasegiteskent, vagy valami AGA+ vagy AAA chipset es talan a jatekgyartok nem partolnak el a modelltol ...

Talan ...

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2014. Jún. 14. 03:14 - Szerkesztve: dh1

Quoting: tassika
Mindegy, csak azt akartam kihozni a dologból, hogy egy ST-vel nem küszködnék, az Amiga 500-as lealázza minden tekintetben.

De ki mondta, hogy kuszkodni akarok vele? Engem erdekel, soha nem volt Atarim. Ez meg ST sikon tud mindent ...

Erdekel meg TT is, de az arban nem Amiga kategoria nalam, szal ilyenem tutin nem lesz.

Egyebkent meg kovezzetek meg, de nekem nagyon tetszenek az Atarik! Az Amigak kinezetet is imadom, de az Atari ezekkel a ferde Funkciobillekkel, meg a szinukkel ... tetszik nah ... ha masra nem is neha nezegetni jo lesz :)

Ez a 30 fontos peldany pedig annyira rendben van, hogy csak na. Meg nincs nalam de angliaban mar megerkezett a haverhoz es azt mondja kivalo allapot, a papirjai is megvannak, gyurodesmentesen ... szal vigyaztak ra nagyon! Megnezem mit tud, kicsit gyonyorkodok benne es elteszem a gyujtemenybe.

Morkath
Tag

# Elküldve: 2014. Jún. 14. 09:32

Azért gyűjtői érték, mert kuriózum. :)

Ezen én is gondolkodtam, amikor a turbókártyát rendeltem az A1200-hoz.
A 030/25 + 8MB FastRAM kombóval az A1200 azzá válik, aminek már a megjelenése pillanatában alsó hangon lennie kellett volna.

CPU vs. RAM viszonylatban a legalább 2 standard SIMM slot hiánya a kevésbé megbocsátható. Meg merem kockáztatni, hogy az (akkori) A1200 felhasználók 95%-a szerint ez nyugodtan mehetett volna akár a PCMCIA rovására is.

A 2x gyorsabb CPU + standard RAM bővíthetőség párossal még a(z elvárásokhoz képest) gyengére sikerült AGA-val is 10/10-es lett volna a konstrukció, annak ellenére, hogy 1992-ben már ez is kevés lett volna a piac uralásához a szegmensben.

Szerintem a Commodore azt gondolta, hogy a custom chipset egy évtizeden keresztül ('85 ~ '95) elviszi majd a hátán az egész szériát, így lesz idő a nagy durranások kényelmes kifejlesztésére. Valójában ez csak kb. '90-ig volt így, amit ők '92 körül kezdtek észrevenni.. Nagyjából úgy jártak, mint a 3Dfx a 'framerate is everything' koncepcióhoz való makacs ragaszkodásukkal: el is tűntek a süllyesztőben.

Mivel az Atarinál eleve nem volt komoly custom chipset, nem volt mit felkokszolni, így az egyetlen logikus megoldást választották: létrehoztak egy bivalyállat, jól bővíthető billentyűzetgépet. Igazából ilyennek kellett volna lennie az A1200-nak is, preferáltan AAA-val, és akkor tényleg talán..

Az ST tényleg gyönyörű, nekem is azonnal megtetszett, amikor megláttam. Nem arról van szó, hogy az A500 csúnya.. csak hát vannak szintek. :)

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2014. Jún. 14. 12:39 - Szerkesztve: charlie

@Morkath:

ATARIVSAMIGAFLAMEEEE!!!! :) Most tényleg az a téma, hogy az "überalleszlegjobbevör" Atari Flakon jobb-e mint az OLCSÓ és LOW END gépnek gyártott A1200? Mert akkor ezzel el is mondtunk mindent... :) Na de a flame kedvéért:

Azért az Atari Flakont ne dimenzionáljuk túl ha lehet... A Flakon ugyanaz Atariban, mint az AGA chipset Amigában, a valódi és várt forradalom helyett csak a korábbi architektúra patkolása. (Az egész gép 16 bites ugye...) Arról nem is beszélve, hogy a gyári szoftver még kevésbé tudja kihasználni a Flakon extra hardvereit, mint az AmigaOS az AGA-t mondjuk. Én értem persze, hogy a szomszéd fűve mindig zöldebb, de na.

A 030/25 + 8MB FastRAM kombóval az A1200 azzá válik, aminek már a megjelenése pillanatában alsó hangon lennie kellett volna.

A 030-at talán aláírom, de azért 8MB RAM 1992-ben többe került szerintem mint amennyiért az egész gépet adták... Legyenek reális elvárásaink, köszönjük.

CPU vs. RAM viszonylatban a legalább 2 standard SIMM slot hiánya a kevésbé megbocsátható.

És hova tetted volna az alaplapon? :) A PCMCIA helyére inkább ne, lásd lent. A trapdoor helyére sem lehetőleg, mert akkor meg az összes bővítési lehetőséget nyírod ki, miközben a trapdoorba simán lehet olyan kártyát csinálni, amin van 2db standard SIMM slot. Vagy akár PPC és 3D gyorsító. Ehhez képest a Flakon gyáritól eltérő további bővítéséhez legtöbb esetben kb. forrasztópáka és fűrész szükséges...

Meg merem kockáztatni, hogy az (akkori) A1200 felhasználók 95%-a szerint ez nyugodtan mehetett volna akár a PCMCIA rovására is.

Ebből is látszik, hogy a felhasználók hülyék. A PCMCIA a legjobb dolog, ami A1200-kategóriás géppel történhetett, és a hetvenféle custom Atari csatlakozó helyett ez egy olyan dolog, amit ma is szinte mindenki, akinek még van A1200 az asztalán, aktívan használ. Mellékesen a PCMCIA ugye *SZABVÁNYOS* RAM bővítési lehetőségként is funkcionál(t)...

Szerintem a Commodore azt gondolta

Szerintem meg nem gondoltak semmit, és ez volt a fő baj. A C=-nél Tramiel kilépése után azt fejlesztettek, ami a mérnököknek eszébe jutott, mert a management leginkább csak a "mindegy milyen szar, csak legyen olcsó" vonalat képviselte, és azt is összefüggéstelenül. Az AGA chipset, a ZII busz értelmes verziója, a ZIII és még egy rakás egyéb fejlesztés majdnemhogy néhány mérnök hobbiprojektként készült a C=-n belül, nem pedig valami cégszintű koncepció részeként...

Igazából ilyennek kellett volna lennie az A1200-nak is, preferáltan AAA-val, és akkor tényleg talán...

Ha már a korabeli elvárásoknál tartunk, én 2 dolgot tennék rá még az A1200-ra, ami tényleg hiányzik és hosszú távon is probléma volt: a HD-s floppyt, ezért már annó is sokkal többen sírtak mint a még több RAM-ért, mert egy csomó Amigás játékot az állandó lemezcserélgetés tett tönkre, másrészt pedig igen, megoldottam volna a RAM bővítési lehetőséget - a trapdoorba rakható gyári RAM bővítő kártyákkal vagy gyári C= matricás PCMCIA RAM modulokkal, vagy akárhogy. Ne felejtsük el, hogy a C= gyártott RAM bővítést pl. 500-asba, 2000-be, de pl. 1200-ba sosem (FIX ME?), ezzel pedig nem volt "gyári" upgrade lehetőség a többet igénylő szoftvereknek, miközben a 4000-es nem képviselt számottevő piacot és egész más volt a célközönség is.

Emiatt dobott egy rakás cég egy csomó projektet. Ezek voltak a hibák, nem az, hogy a modularitást nem áldozták fel egy pár korlátozott memóriaslot oltárán.

Szerk: Az AAA-t meg felejtsuk el, még évekkel később, a C= csődjekor sem volt működőképes. Ellenben az AGA-val nem kellett volna az A1200-ig várni, hanem rátenni a A3000-re (mert az AGA már 2 évvel korábban kész volt, készült is ilyen gép, csak nem volt elég olcsó a managementnek, idióták) és főleg nem belengetni a fejlesztőknek jó előre, hogy már eleve zsákutca és a következő chipset nem lesz vele kompatibilis és főleg nem adták ki a programozási dokumentációját emiatt soha hivatalosan... Na nesze új Amiga, fejlessz paraszt. Ja bocs, mégse! Argh.

Az ST tényleg gyönyörű, nekem is azonnal megtetszett, amikor megláttam. Nem arról van szó, hogy az A500 csúnya.. csak hát vannak szintek. :)

Az ST szép, kár hogy addig tart a szerelem, amíg nem próbálsz gépelni azon a keyboardnak nevezett borzalmon, amit rátákoltak. Kb. olyan érzés mintha kutyaszar lenne a gombok alatt és azokkal kéne gyurmázni... (Lehet, hogy ezzel a kijelentéssel zuhanórepüléssel átütöm az Atari vs. Amiga Alaplap cikk szinvonalát lefelé és eltűnök a Mariana árokban, de nem érdekel.)

Viszont ha már itt tartunk a Flakon csak a korábbi ST design újrafelmelegítve, miközben az A1200 meg nettó a legszebb homecomputer ami valaha készült. Na. :)

Morkath
Tag

# Elküldve: 2014. Jún. 14. 14:14 - Szerkesztve: Morkath

Quoting: charlie
Most tényleg az a téma..

Nem, nem ez a téma. :) Én nem vagyok fanatikus, ezért meg sem fordult a fejemben, hogy ez valakinek így fog lejönni. Majd legközelebb jobban odafigyelek a potenciális félreértések megelőzése érdekében.

Az a téma, hogy '92-ben mit lehetett volna kihozni egy "egybegépből" úgy, hogy az korszerű és piacképes is legyen egyszerre - például a korabeli PC-k / konzolok viszonylatában.

A HD floppy szükségességével egyetértek: egyszerűen komolytalan, hogy a C= még 1990 után is a DD-s szuttyogást erőltette a Paula továbbfejlesztése helyett. De ez a konkrét kérdés kapcsán csak a jéghegy csúcsa, mert érdemi és standard (lásd mindjárt) bővítési lehetőségek esetén kb. a kutyát nem érdekelte volna, hogy 6 db HD-s, vagy 12 db DD-s lemezről telepíti fel a játékot a HDD-re, ami ilyen körülmények mellett mindenki gépében ott figyelt volna. Alapból.

Ha alapból el lehetett volna várni, hogy legalább 4MB Fast RAM is legyen az összes AGA gépben, a játékok túlnyomó része natív HD installerrel köszöntött volna, ami a floppyval zsonglőrködéstől a HDD irányába terelte volna azokat is, akik eredetileg anélkül vették a gépet.

Igaz, hogy a PCMCIA már akkor szabvány volt, de a foglalat szabványos mivolta 1992-ben nem tett hozzá annyit a gép ütőképességéhez, mint amennyivel megnövelte volna a használati értékét a RAM könnyebb bővíthetősége. A PCMCIA Fast RAM kártyák tudomásom szerint már akkor is aranyáron mentek, a 16 bites buszról nem is beszélve, ezért ebben az esetben nyugodtan beszélhetünk PseudoFast RAM-ról inkább. A többi PCMCIA periféria meg szintén akkor muzsikált jól, ha némi Fast RAM is figyelt a gépben - talán a modemek kivételével, de az meg pont minek, ha ott a soros port?

Azt felhozni, hogy ma milyen jól jön egy PCMCIA CF-olvasó az Amiga - PC adatcsere során, vagy egy PCMCIA LAN / WLAN kártya a netezéshez a hardcore fan-ek minimum 68040-es procival és 64MB RAM-mal megspékelt konfigurációiban.. na, azt nem ér. Ugyanis itt már olyan ár / érték arányokról beszélgetünk, ami a legelszántabb fanatikusok kivételével a 90-es években sem volt pálya senkinek.

Egyszóval eszem ágában sem volt flémelni, csak én is hozzátettem a véleményem a Falcon-kérdéshez. Egyébként is leírtam: (használati, nem nézegetési szempontból) hiába a nyers erő, a Falcon ugyanúgy félkarú óriás korrekt szoftverpark nélkül, mint az A1200 Fast RAM nélkül - csak az utóbbit legalább lehet orvosolni. Igaz, aranyáron, de lehet. :)

Az A1200 tényleg jól néz ki, bár gyárit csak fényképen láttam, személyesen kizárólag tornyokhoz volt szerencsém. Ha egymás mellé tennének egy hófehér A1200-at és egy ST-t, valószínűleg nehéz lenne megmondani, melyik a szebb, de a kutyaszarbillentyűzet azért rendesen odatett. Ezzel a fejembe ékelődött gondolattal biztosan nem az utóbbira szavaznék, hiába is funkcionális érvet hoztál fel az esztétikaiakkal szemben. :)

(Ezek szerint olyan ez is, mint a jó nők többségénél: amíg meg nem szólal..)

mc68k
Tag

# Elküldve: 2014. Nov. 21. 13:33 - Szerkesztve: mc68k

Csinált-e valaha valaki autoboot-os HDD driver-t Kick 1.3-ra? Az abszolút retro jegyében szeretném, hogy Kick 1.3-on is működjön a kontroller.

Itt található néhány kép a jelenlegi verzióról. Vagyis ez egy 8 MB Fast RAM + IDE CF kártya lenne Amiga 500-hoz.

További képek

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2014. Nov. 21. 18:49

Jol nez ki! Grat!

Volna egy kerdesem, amin lehet, hogy kiakadsz ... de

Nekem ezekkel a bal oldali slotra meno bovitesekkel egy bajom van, hogy nem lehet rendese, szepen dobozolni oket, es plusz helyet foglalnak el az asztalon.

Nincs mod arra, hogy egy hasonlo kartya keszuljon, de a gep belsejebe szerelhetoen?

A bal oldalra meg esetleg csak egy CF kartya adagolo lenne kivezetve ... de meg az se varnam el, feltoltok egy 4 gigas CF-et az eleg orokre ...

A Zeus68k-t vartam nagyon, de nagy a csend ott ...

http://eab.abime.net/attachment.php?attachmentid=39549&d=1396002953

Valami hasonlo megoldas? :)

Mohican
Tag
# Elküldve: 2014. Nov. 21. 21:00

én is belsőt preferálnék ;) hogy a jó kis MK3 elférjen kint.

Derringer
Tag

# Elküldve: 2014. Nov. 21. 21:35

Quoting: mc68k
Csinált-e valaha valaki autoboot-os HDD driver-t Kick 1.3-ra? Az abszolút retro jegyében szeretném, hogy Kick 1.3-on is működjön a kontroller.

Cornelius csinált és árulta az acompban

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2014. Nov. 22. 03:14 - Szerkesztve: charlie

@mc68k:
Nekem tetszik a cucc külsőleg is. Nemtom az IDE controllert hogy tervezted, de azt szokták ezek a vezérlők, hogy az A600-as v. 1200-es IDE controllerével kompatibilissé teszik a bővítőn lévő vezérlőt (mivel a vezérlő kb. a faék deluxe bonyolultságú, ez szokott azért menni), így megy a gyári 600-as v. 1200-es scsi.device-szal. Van ware Amineten, ami kiműti az újabb Kickstartból a scsi.device-t, belemókolja egy 1.3-as Kickstartba, aztán gyia!

http://aminet.net/package/util/boot/kick13scsipatch

És akkor nem kell az autobootos driverrel szöszölni...

mc68k
Tag

# Elküldve: 2014. Nov. 22. 04:25 - Szerkesztve: mc68k

Cornelius EC-nek írtam egy évvel ezelőtt, de azt a választ kaptam, hogy már nem foglalkozik Amigával. Nem kaptam semmilyen érdemi információt tőle.

A Guruban anno leközölt leírás szerint egy Chexum nevű illető készítette az autoboot-os ROM-ot a Cornelius-féle IDE kártyához.

http://tele-work.hu/at.htm

Idézet:

"Egy saját készítésű winchester vezérlő ismertetése előtt köszönetet mondok azoknak, akik segítettek ennek a vezérlőnek az elkészítésében, többek között Farkas Jánosnak (CHEXUM), aki fáradhatatlanul többszöri módosítás után elkészített egy nagyon jól működő vezérlő programot (V39.52). "

Ez saját készítésű driver lehetett vagy rippelt?

"megcsináltuk CHEXUM-mal a Commodore A590-es SCSI vezérlőprogramját átírva az első auto-bootos verziót"

Belenéztem a Cornelius IDE kártya ROM-jába HEX dump szinten és nagyon C= driver szagú a dolog.

Továbbra is keresem olyan emberekkel a kapcsolatot, akik már készítettek *sajátkezűleg* ilyen drivert.

Az 1.3 kickrom patch módszert ismerem, sokan megvalósították már. Viszont ebben az esetben olyan kártya a cél, amely gyári kick 1.3-as gépre rádugva is boot-ol.

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2014. Nov. 22. 10:22

@mc68k:
Továbbra is keresem olyan emberekkel a kapcsolatot, akik már készítettek *sajátkezűleg* ilyen drivert.

Szerintem Magyarországon ilyet nem fogsz találni, legalábbis a ma aktív amigások között biztos nem. Egy SCSI driver pont nem az egyszerűbb mutatványok közé tartozik.

mc68k
Tag

# Elküldve: 2014. Nov. 22. 15:50 - Szerkesztve: mc68k

Egyelőre saját, kézzel mountolós ide.device-t használok, floppy-ról boot-olva. Ezt kellene majd egyszer autoboot-osítani, saját EPROM-mal.

A rippelt scsi.device allítólag Gayle detektálást is végez, azt is hardver szinten kell implementálni, különben hiába vannak az IDE regiszterek a megfelelő címekre map-pelve, símán ignorálja őket.

Valakinek van bővebb infója erről?

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2014. Nov. 22. 16:32 - Szerkesztve: charlie

@mc68k:
Na ez zsír! Rendes cucc. Próbáltam megnézni gyorsan (de most csak 10 percem van rá), a gyári ROM manualokban meg a Guru Bookban, hogy mi kell az AutoBootosításhoz: ha jól értem 2.0-n és felette az expansion.library-ban van AddBootNode() funkció, azzal lehet megmondani a rendszernek hogy ezen a device-on is keressen bootolható eszközt.

Tartok tőle h. 1.x alatt kézzel kell valami rendszerlistába befűzni magad.

Guru Book 510. oldal ill. ROM Kernel Manual Devices könyv 257. oldal környékén vannak a bootfolyamatról alacsony szintű infók (mi történik boot közben, mit kell egy eszköznek csinálnia és mit csinál a DOS) de elég száraz a leírás.

A Gayle HW regiszterekről meg ez a fórumtopic jött szembe.

mc68k
Tag

# Elküldve: 2014. Nov. 22. 17:20 - Szerkesztve: mc68k

Így igaz. Ma reggel átnéztem az EAB fórumot, eléggé találgatás az, amit írnak a Gayle detektálással kapcsolatban.

-o-

A HRM-ben részletesen le van írva az autoboot folyamat, jó összetett. Már évekkel ezelőtt belenéztem, de nem jutottam odáig, hogy nekifogjak. Előbb ezt a hardvert tesztelem alaposan.

Az autoboot ROM fejlesztéshez csinálnom kell egy EPROM szimulátort is...

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2014. Nov. 22. 23:34

@mc68k:
Az AROS forrása nem segít? Abban van mindenféle boot és scsi.device implementáció, classic géphez. Mivel az AROS elvileg megy classicon is, és binárisan kompatibilis, a classic drivereket is pont úgy kéne kezelnie mint az igazi OS-nek. Lehet hogy 1-2 dolog más, de kiindulási alapnak biztos jó.

mc68k
Tag

# Elküldve: 2014. Nov. 23. 13:01 - Szerkesztve: mc68k

Update: két rövid videó.

Amiga 500 Fast RAM & IDE card prototype (part 1.)

Amiga 500 Fast RAM & IDE card prototype (part 2.)

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2014. Nov. 23. 17:01

Korrekt! Grat!

adsr
Kukabúvár

# Elküldve: 2014. Nov. 24. 10:02

Nagyon szuppi! Tetszik! Csak így tovább! Az se baj, ha nem lesz autoboot-os, kibírjuk azt a kis klattyogást a floppyról.

mc68k
Tag

# Elküldve: 2014. Nov. 24. 10:11 - Szerkesztve: mc68k

Érdekelne a véleményetek.

Ebben az esetben van egyáltalán értelme az autoboot-nak Kick 1.3 alatt? Mire lehet használni Kick 1.3-on egy HDD-t, hisz még a WHDLoad sem működik rajta.

Ha megcsinálom a kontrollert Gayle style módon, akkor lehet használni a Kick 2.0+ scsi.device-ot és máris van autoboot, HDToolbox stb.

Ekkor viszont upgrade-elni kell a Kickstart ROM-ot legalább v 2.0-ra az A500-ban, ami megint problémát jelent.

dino
Kék troll

# Elküldve: 2014. Nov. 24. 11:03

Quoting: mc68k
Ha megcsinálom a kontrollert Gayle style módon, akkor lehet használni a Kick 2.0+ scsi.device-ot és máris van autoboot, HDToolbox stb.

Igyvan, majd ha valakinek kell az 1.3, akkor visza remapolja a 2.0 alol, ha meg lehet oldani. Tenyleg, meg lehet? :)

Mohican
Tag
# Elküldve: 2014. Nov. 24. 19:12

2.x-es megoldás már hegyekben van. A kuriózum az 1.3, ez alap.

http://eab.abime.net/showthread.php?t=70779

Egy ilyesmire áhítozom (1.3 bootal), de nehezen készül ;)

Ne add fel ;) és ha már mindenképpen külső, akkor legyen kicsi, tovább bővíthető pl. Action Replay.

Nem csak WHDLoad van a világon. Vannak a régi jó kis utitily-k amiket ma is megnyomkodnék, régi intro-k cracktro-k. Amik turbó nélkül
indulnak csak és 1.3-at szeretik. Még mindig rippelnék egy-két logót, chiptunét a régi idők emlékére ... vagy
hegesztenék egy 1.3-as WB rendszert, HD install gamékkal, utilitikkel. Mer'hogy ilyen sincs pl.

Ezek a szempontok innen ;)

Mohican
Tag
# Elküldve: 2014. Nov. 24. 19:14

... vagy legyen külső, de legyen rajta NMI, és lehessen MKIII romot belepakolni ... na az odab*szna!

Mohican
Tag
# Elküldve: 2014. Nov. 24. 19:21

... és már kint jó megy AR-vel akkor legyen mégis belső ;)

dino
Kék troll

# Elküldve: 2014. Nov. 24. 19:59 - Szerkesztve: dino

Nekem van itt az idogepben egy elso generacios thin agnus-os A2000, ebben egy Impact A2000 HC8 as scsi vezerlo, ezen 1.3 rendszer van, anno valahogy remapoltam ra 2.0 as kickstartot ....huuuuuu, legalabb 10 eve all az idogepben, ugyan beindulna e meg?

Mohican
Tag
# Elküldve: 2014. Nov. 24. 20:39

@dino

folytatod a gondolatmenetet, vagy ezt csak közbeszúrtad ?? (próbálom kontextusba helyezni) ;)

dino
Kék troll

# Elküldve: 2014. Nov. 24. 21:00

Quoting: Mohican
folytatod a gondolatmenetet, vagy ezt csak közbeszúrtad ??

Hja, kicsit elkalandoztam...elnezest :)

adsr
Kukabúvár

# Elküldve: 2014. Nov. 25. 08:48

Quoting: Mohican
vagy
hegesztenék egy 1.3-as WB rendszert, HD install gamékkal, utilitikkel. Mer'hogy ilyen sincs pl.

Ez az, ez jó lenne nekem is az a590-es vinyóra!

siz
Tag

# Elküldve: 2014. Nov. 25. 12:16

Én is ilyesmire készültem mostanában. Úgy volt, hogy a december nagy részét kiveszem szabadságnak (kicsit összegyűlt, az idén még nem sikerült kivenni), de úgy tűnik most sem lesz. Én is egy első generációs (német, 4.0-s) A2000-re gyúrnék 1.3-as rendszert (ha már az van benne alapból, akkor nem piszkálom)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 31 . 32 . >>
forum.amigaspirit.hu / Classic hardver / Retro hardver