Szerző |
Üzenet |
Sax
Tag
|
# Elküldve: 2020. Máj. 05. 20:21
Azt nem mondtam, hogy 3.9 alatt használtam!
|
Sax
Tag
|
# Elküldve: 2020. Máj. 05. 20:28
Viszont csináltam egy láma dolgot. Nem ment jól az egerem, és valahogy WB alatt ráhúztam az egyik meghajtót (partíciót) a másikra. (asszem') Pl. Rendszer-t a Játékok-ra. Azóta ha a Játékok-at akarom megnyitni, a Rendszer tatalma látszik. Hiába volt tök más a filesystem, a méret, egyszerűen eltűnt a partíció! HDtoolbox alatt úgy látja, ahogy kell. De WB, Directoryopus, akármi alatt sem tudok hozzáférni. Hiába próbálok a meghajtó jelével hivatkozni rá (pl. FDH2) 25 év alatt sosem jártam még így. Láttatok már ilyet?
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2020. Máj. 05. 21:11 - Szerkesztve: dino
Quoting: Sax 25 év alatt sosem jártam még így. Láttatok már ilyet? Talan, remlik valami... HDToolBox:Particiotorles, Format, aztan backup-od visszamasolod. :) Backupra MorphOs t tartok, nem kell rodhadt vindoz, UAE szarsag, feldugom a HDD t vagy CF et, es egy par perc alatt atmasolok tobb Amigas particiot is, nincs hokuszpok, egybol latja az Amigas device ot a MDD G4 MorphOS alatt. Nekem a leggyorsabb, legjobb megoldas.... szarakodas, szopas mentes. (foleg ha CF kartyat hasznalok HDD helyett) Nemreg szereztem par ezer ft ert egy PCI SATA kartyat is bele, ami szinten mukodik MorphOs alatt. Gyakorlatilag a lehetosegek tarhaza FILLEREKBOL!!!
Szerk: Meg egy PCI - SCSI kartyat kellene kukazni bele, ami mukodik a rendszer alatt. Aztan akkor SCSI cuccok is kipilapva.
|
Sax
Tag
|
# Elküldve: 2020. Máj. 05. 22:51
Szia Dino!
Szerencsére nemrég másoltam át a winyót. :) De piszkálja a csőrömet!
Lehet, hogy tudok neked küldeni egy PCI-SCSI kártyát visszafele a winyóddal. Van most A4000 vasad a hibernálóban?
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2020. Máj. 06. 12:05
Quoting: dino Hasznalhato, de nem melto egy Amigahoz a reakcioido,HDToolBox, ikonmeret, stb... Igazabol GFX/040+ kartyakra valo!
nanemar...
my B1230mk4 64 color pure AGA + AOS3.9
https://youtu.be/Bdu5bf287Vk
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2020. Máj. 06. 12:45
Quoting: dh1 my B1230mk4 64 color pure AGA + AOS3.9 Ha nincs sok kiraknivalo a konyvtarban, akkor gyorsabb, pl a C nel, meg a Libs nel elegge latszik a szenvedes :)
Mindegy. Azt hasznal mindenki amit akar. Engem ez sem gyozott meg, maradok a WB 3.0 nal meg a 3.1 nel 030 ig.
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2020. Máj. 06. 19:41
Nem tunik fel a gui sebessege? Kepes vagy az ide sebesseget es listazasi kepesseget a gui sebessegevel osszekeverni? Omg...
|
dino
Kék troll
|
# Elküldve: 2020. Máj. 06. 20:37 - Szerkesztve: dino
No problem, oreg fasz vagyok... Tartom a velemenyem...
|
dh1
Mr. DTP
|
# Elküldve: 2020. Máj. 06. 22:06
Te "oreg fasz" olvass Maniat! :)
|