Hírek | Archívum | Fórum | IRC | Amiga | AmigaOS | FAQ | RSS

- Fórumok - Keresés - Statisztika - Szabályzat - Pegasos.hu fórum
forum.amigaspirit.hu / Classic hardver / Hardver problémák, szervizek, tanácsok
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 .
Szerző Üzenet
YADA
Tag

# Elküldve: 2026. Ápr. 23. 10:18

Elvileg van vampire500 nekem is, meg flash programozom is hozza. Egyszer talan hasznaltam is. Amnezia fuggvenyeben klubba vihetem, de a flash programozas reszleteire mar nagyvonalakban sem emlekszem. Tuti kell hozza valami program, de az talan winfos alatt volt meg, amit evtizedes tavban hasznaltam utoljara, olyanom egyszeruen nincs.
Az amneziam pedig koszoni szepen, jol van.

dino
Kék troll

# Elküldve: 2026. Ápr. 23. 16:59

Quoting: Yada

Udv a klubban :)

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2026. Ápr. 24. 13:24

Quoting: YADA

Szerencsére nekem olyanom nincs... Amúgy ti meg kicsodák vagytok, és hol a lovam?

GK
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 12. 07:37

Ajánljatok nekem valakit, aki tud segíteni nekem Budapesten (vagy közvetlen közelében) egy Commodore 1084S-P1 monitor javításában! A bekapcsoló gomb nem akad be, úgyhogy nyomva kell tartani és lötyög az RGB csatlakozó, szóval valószínűleg csak forrasztani kellene. Próbáltam a Commodore szervizt, de az csak munkaidőben van nyitva (ami Google alapján 9-17h-t jelent), amikor természetesen én is dolgozok, szóval ez nem opció.

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2026. Máj. 12. 12:28

Izé, két srácot ajánlottak de hogy mettől meddig melyik mikor ér rá az lutri... de egyik sem BP-i, Sopron és Győr, de majd ők elmondják ha felvetted velük a kapcsolatot ... szerintem szánj rá egy napot mivel 1084 javítás nem minden sarkon elérhető, sajnos ...

https://www.facebook.com/groups/527695840594400/user/100001667550233/

https://www.facebook.com/groups/527695840594400/user/100000426506339/

GK
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 12. 13:10

Köszi, kifejezetten olyat keresek, akihez el is jutok :)

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2026. Máj. 12. 17:07

de kifejezetten nem nagyon van ilyen :)

most ajánlották, hátha, BP-i ;)

https://www.facebook.com/zoltan.csomor.94

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2026. Máj. 14. 19:44

???

Kukacmarci
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 18. 09:13

Annyira Amigázhatnékom van, hogy gondoltam, reszelni kellene egy kicsit az itthoni 500-ast. Kérdésem az lenne, hogy az icomp féle Chip bővítő mennyire ajánlott. Én, mint Kukamatyi is be tudom tenni vagy ennél azért komplexebb a dolog? Kell még valami hozzá, hogy 2MB Chip legyen? Trap Door bővítő vagy az alaplapon mókolás?
Külföldi CDTV fórumon olvastam, nem igazán passzol a foglalat, mindig kiugrik. CDTV esetén. A500-ba ez patent lenne? Valakinek tapasztalata?
Turbót mit érdemes beletenni? Warp az tényleg olyan drága?
Köszi:-)

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2026. Máj. 18. 16:38

A2000-ben ilyenem volt https://amiga.resource.cx/exp/megachip, ezt simán én is beszereltem

Az A500+-omba meg RAM chipeket forrasztottak, azt már rev8.1 volt ECS-el, az jobb hozzáértőre bízni

Warp 560 jelenleg 593,60 € + adó + szállítás ...

Kukacmarci
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 19. 00:21 - Szerkesztve: Kukacmarci

Mikor 500 EUR-ért már van 1260-as Blizzard, akkor meredek egy proci nélküli kártya 600-ért, nem?

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2026. Máj. 19. 01:32 - Szerkesztve: dh1

Egy Blizzard 1260 az manapság már nem számít olyan erősnek, a TF-ekhez mellet pláne, (és egy Blizz max. 50-60 mhz), mikor egy TF1260 50-94-100 mhz, 128mega RAM-mal. Szal manapság mindenki TF-et vesz alap 060-as kártyának. Akinek meg van pénze az meg Warp-ot vesz. Nem egy kategória már manapság a Blizz060 megy a Warp 1260, nagyon nem...

A Warp MC68060 Turbo (egyes rev.6 processzorok akár 105 MHz-en is működnek):
— Az órajel szoftveresen egyszerűen kapcsolható.
— 64 kB külső L2 cache az alacsony késleltetésű DDR memóriaeléréshez.
— (Az MC68060 CPU-t a felhasználónak kell biztosítania.)

256 MB memóriabővítés:
— 224 MB az AmigaOS számára
— 32 MB RTG grafikához

Picasso96 kompatibilis RTG grafikus kártya:
— Gyors, 128 bites Blitter a gyakori 2D grafikai műveletek gyorsítására
— Gyors CPU-hozzáférés a grafikus memóriához az egységes memóriaarchitektúrának köszönhetően
— Csatlakozó opcionális WarpedVision FlickerFixerhez
— Automatikus váltás az Amiga és RTG módok között (WarpedVisionnel együtt használva)

Sana2 kompatibilis WiFi hálózati kártya:
— Internet- és helyi hálózati hozzáférés
— TCP/IP szoftvercsomag szükséges (pl. Roadshow)

16 bites hangkártya keverővel:
— Kiváló minőségű 16 bit / 44,1 kHz hang
— 24 bites beépített sampler az eredeti Amiga hanghoz
— A keverő kimenete továbbítható a digitális videókimenetre
— Az AHI driver

USB I/O kártya:
— Egy USB 1.0 és egy USB 2.0 port (akár 30 MB/mp sebesség, DMA mód)
— HID támogatás (egér/billentyűzet)
— Tömegtároló támogatás (bootolható)
— Már a korai boot menüben is működik, külön driver vagy USB stack nélkül
— USB hub támogatás

Gyors microSD foglalat DMA támogatással:
— Gyors adatátvitel (akár ~30 MB/mp, DMA mód)
— Alacsonyabb CPU-terhelés a Direct Memory Access használatával
— Bootolható

További beépített Fast IDE (dedikáltan CF kártyákhoz):
— Gyorsabb hozzáférés és adatátvitel a belső Amiga IDE-hez képest
— Bootolható

FastROM:
— 4 különböző Kickstart slot
— Szoftveresen választható

Beépített 400 MHz-es ARM mikrokontroller:
— A kártya chipkészleteként működik
— Gyorsítja az adatátvitelt, a hangkeverést stb.
— A jövőbeni frissítések olyan funkciókat hozhatnak:
— hardveres MP3 dekódolás
— gyorsított datatípusok (pl. JPEG)
— 32 MB extra RAM az ARM számára jövőbeli audio/video funkciókhoz

Szal egy Warp már régen egy kategória a Blizzard-okkal :(

Tegyük hozzá hogy a Blizzard 060-asokat már nem nagyon veszik. Phase5 kártyák kezdenek mára már tönkremenni. AmiBay-en nem egy P5 alkatrésznek megy. Szerintem nem túl jó deal a P5 Blizz 060 manapság... csomó új építésű 060-as rev6-os kártya kapható manapság... nem lehetetlen a beszerzésük. Ha van zséd akkor Warp-ot veszel, ez nem kérdés :)

2000-04-27 óta nincs Blizzard060 gyártás... Szal egyértelműen nem érdemes azt venni ... 26 éve nincsenek már :(

Kukacmarci
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 19. 11:54 - Szerkesztve: Kukacmarci

Köszönöm Mester.
Le vagyok maradva, pár éve még a Blizzard volt az Isten. Ma meg már az sem kell senkinek? EUr 600 + proci nagyon húzos arra, hogy, faszán fusson a Superfrog. Ehhez nagyon fanatikusnak kell lenni. Vagy sok fölös zsé....
Szerintem megvárom, mit tud majd a The A1200, lehet, hogy az új turbók is mennek a levesbe:-)

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2026. Máj. 19. 16:39 - Szerkesztve: charlie

Quoting: "dh1"
64 kB külső L2 cache az alacsony késleltetésű DDR memóriaeléréshez.

Az 1.768-as firmware óta 96K L2 cache van, és ami még fontosabb, hogy átdolgozták a cache belső szervezését, szóval nem csak nagyobb de hatékonyabb is. Úgy tudták "szoftverből" megnövelni a cache méretét, hogy erre a célra a kártya az ARM SoC belső SRAM-ját használja... És egyszerűen még volt szabadon elég.

Amúgy most nézem, már RC-ben van a 2.025-ös firmware, mivel a Warp 7060-ak megjelenése küszöbön áll, de egy csomó más is van benne. (pl. Mhz-nként állítható órajel. Ideje volt, ezt az Atari CT060-ak rég tudták...)

Azért én megvárom a véglegest mielőtt feltolom a Warp1260-amra.

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2026. Máj. 19. 16:44 - Szerkesztve: charlie

Quoting: "Kukacmarci"
EUr 600 + proci nagyon húzos arra, hogy, faszán fusson a Superfrog.

Superfrogra nem is kell. Arra ne vegyen senki ilyet. De hidd el, mi akik messzebb látunk a Superfrognál, elvagyunk ezekkel a vackokkal. Sőt még többet is adnánk érte. Pl. az A2000-embe jó lenne egy tarcsi Blizzard 2060, mert azzal nem tudom mit csinálok ha végleg kihal alólam. Szíves-örömest adnék 600 EUR-t egy másikért, de 1600-ért sincs... :/

Az eBayen volt kettő kb. 1 év alatt, mindkettő a világ összes pénzéért ment el, és "teszteletlenül". Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez mit is jelent...

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2026. Máj. 19. 17:10

Szerintem egy Warp 1260-al senki nem (nagyrészt nem) Superfrog-ozni akar :D

Azért nagyon fasza RTG grafikuskártya van abban, meg amiket felsoroltam. Ennyi az ára, sajnos. Nekem keretem nincs rá, ezért még anno beszereztem (10x éve egy rev6-os 060-ast 32000 Ft-ért) pár éve meg egy TF1260-ast hozzá. Ez így nem volt olyan súlyos összeg. Ma már csak a rev6 060 150-200e Ft is lehet :( szóval annak idején okos lépés volt részemről a rev 060 :) most már kapni is nehéz és micskos drága...

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2026. Máj. 19. 17:46 - Szerkesztve: charlie

Az AmiBayen most pont vannak tesztelt Rev 6-ok, 279 EUR plusz posta per darab (kb. 100e HUF a post írásának időpontjában). Persze ez se olcsó, de nem 200e.

Most hétvégén voltam a 12. Amiga Treffen Ost-on Halléban (kb. itteni AmiCon), ott mesélte valaki, hogy még mielőtt kilóra lehetett '060-as kártyát (TF-ek, stb) venni Amigába, az A1k.org-on csináltak ilyen szokásos csapatos rendelést valahonnan, Rev.6-os '060-ak. És hogy 50 EUR volt 1db proci, és az illető csak 1db-ot vett, mert hogy "minek több". És hogy azóta is fogja a fejét, mert hogy még ott kínálgatták egymásnak hogy elmenjen a sokdarabos rendelés... De nem vett mégegyet, mert "drága". Hát igen.

Olyan ez minthogy volt 15 éve 20 bitcoinod, és inkább pizzát vettél belőle. :)

Sax
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 19. 23:35

Azért ne írjuk le a jó öreg Blizzard 1260-at! Ha szerencséd van, 72 MHz-ig fel tudod húzni. 128 Mb RAM nem is olyan rossz! És ott van a SCSI vezérlő, ha beszerzed 10 Mb/s-el hasít, és nem terheli a CPU-t. És akkor már 256 MB RAM is lehet benne. Tegyük fel, hogy már régebben toronyba építetted a géped, és van grafkártyád, hangkarid, stb., akkor jó váalsztás egy 1260. Kompatibiltásban szerintem még veri az újakat, sebességben meg nem érezhető annyira a gyors RAM, én azt gondolom.

Kukacmarci
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 20. 00:29

Quoting: dh1
Szerintem egy Warp 1260-al senki nem (nagyrészt nem) Superfrog-ozni akar :D

Superfrog csak egy költő túlzás volt:-)
Amiga sosem volt olcsó hobby, de ezek az árak meredekek. Persze, a tudása, de azért nehéz még magamnak is megmagyarázni, miért is kellene. Igazából ki sem használnám, de jól esne.
Csak egy elméleti kérdés, mi van, ha a "soha meg nem jelenő" The A1200 is hozza ezt a teljesítményt gombokért....

dh1
Mr. DTP

# Elküldve: 2026. Máj. 20. 06:37 - Szerkesztve: dh1

egy TF1260-50 mhz vs TF1260-94/100 baromira észrevetető a TF javára!

a framerate-nek nagyon jót tesz! egy-egy 060-as demó a lefolyik a képernyőről, és ez baromira baszni fogja a csőrödet ha a 060-as demók nálad "csak" 50-60-70 mhz tudnak kipréselni ... a 100 helyett :)

onnantól kezdve nem akarsz 50 mhz-n indítani egy demót sem :D ...

én csak demók esetén és repszimeknél/Quake-szerű gaméknál húzom a vasat de egyébként alapból csak is 50-mhz-n megy nálam is, nincs értelme kínozni.

Na most akkor képzeld el ugyan ezt egy Warp-os vason...

Ha nincs pénzed Warp-ra meg se nézd, mert onnantól keserűbb lesz a TF060-as méz :D

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2026. Máj. 20. 07:21 - Szerkesztve: charlie

Quoting: "Kukacmarci"
Csak egy elméleti kérdés, mi van, ha a "soha meg nem jelenő" The A1200 is hozza ezt a teljesítményt gombokért....

Egy PiStorm32 már ma is hozza ennek a teljesítménynek a sokszorosát gombokért, és emellett a kompatibilitása is kiváló már. Be is zuhant a '060-ak piaca elég rendesen (TerribleFire-rel és Chuckyval beszéltem Revisionon mondták h. alig megy el pár kártya ahhoz képest mint korábban). Átlagfelhasználónak aki csak fel akar tolni egy Caffeine v. CoffinOS image-et beállítani valami szines hátteret, és örülni h. defasza, kész a bazigyors Amiga, aztán répázni a bencsmárk eredményekre, annak bőven elég.

De azért most is van, amire egy "valódi" 68k jobb. Pl. bármi, aminek MMU kellhet. Nyilván ez nem a játékok környékén van... Meg hát, a '060-ak ellenére is van, aki a '030-akkal vagy akár alapgéppel szórakozik, mert jól esik szöszögni vele. Nem kell semmire úgy gondolni mint Lola T-re az autós kártyában, hogy "mindent visz", és mindenkinek az kell.

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2026. Máj. 20. 07:26 - Szerkesztve: charlie

Quoting: "Sax"
Azért ne írjuk le a jó öreg Blizzard 1260-at! Ha szerencséd van, 72 MHz-ig fel tudod húzni. 128 Mb RAM nem is olyan rossz!

Van egy 72 Mhz-s Blizzardom is, 128MB RAM-mal... :) Szóval nem, nem írom le...

És ott van a SCSI vezérlő, ha beszerzed 10 Mb/s-el hasít, és nem terheli a CPU-t.

Igen, csak ha rátolod a SCSI vezérlőt, akkor nem lesz 72Mhz, hanem 64-nél vége a dalnak, mivel szinkronban megy a kártyával, és nem bírja a húzást. Ugyanezért nem lehet nagyon túlhúzni a SCSI-s CyberStormokat meg a B2060-at se. Arról nem is beszélve, hogy az a 10MB/sec az a gyakorlatban inkább 8, legalábbis ha nem UnitControlozod szénné az egészet az user-startupban, akkor meg elég lutri h. mi megy, és mennyire lesz stabil.

A Warp1260-on az SD kártya slot nekem 14MB/sec-et mér a teljesen tudománytalan SysInfo-ban, és szintén DMA-s vagyis nem gyilkolja a procit mellé. Ugyanott meg a B2060-am kb. 7-8-at mér. Szóval ja. Nem írok én le semmit, Blizzard forever, de azért csak eltelt azóta 30 év...

Kompatibiltásban szerintem még veri az újakat,

Lehet, de maximum olyasmiben, ami az átlagfelhasználónak nem nagyon kell, pl. NetBSD vagy Linux driver-ellátottság a fent említett SCSI-hez... Ilyen WHDLoad game, meg hatvanas demók környékén már réges-rég nincs különbség, minden megy mindenen. Tudom, mivel kipróbáltam. :)

sebességben meg nem érezhető annyira a gyors RAM, én azt gondolom.

Ezt csak azért mondod, mert nem használtál TF1260-at korai firmware-rel, amin gagyi volt a RAM interfész (nem tudott burst módot) és az A1200 busz interfész is. Eléggé kurbli volt egy Blizzardhoz képest, azonos órajelen. Vagy olyan 100Mhz-s hatvanast, ami alatt a kártya csak 50-en járt. Persze, gyors az is, több mint elég a legtöbb stuffnak, és az ilyen átlag SysInfó benchmarkokban (ahol a mérő rutin befér az L1 cache-be) nem látszik a különbség. Aztán meg elindítassz valamit, aminek tényleg kell a kraft, és pofára esik. Hát ez ilyen. (És igen, a modern TF1260 firmware már "jó", tud mindent amit kell, a fent leírtak nem érintik. Akinek régi kártyája van, jobban teszi ha frissít benne egy firmware-et.)

Chain-Q
Divatamigás

# Elküldve: 2026. Máj. 20. 08:19 - Szerkesztve: charlie

És ha már a fenti pofázás mellé még "blogolhatok" is egy kicsit, nekem most 4db A1200 konfigom van, amik a következők:

- Warp1260 (105Mhz), ezt használom a legtöbbet manapság az A1200-k közül
- Blizzard1260 (DCE-s kártya, 50Mhz-n) a nosztalgia-gépem, azután raktam össze, miután az alapgép kb. 10 év után visszakerült hozzám, ez a Blizzard volt benne eredetileg is, amikor ez volt AZ A1200-am.
- egy gép, amiben felváltva van minden más '060 kártya ami éppen itt van, TF1260, ACA1260, a 72Mhz-s Blizzard 1260... Ütős-vágós-tesztelős-cipelős gép, ebből építem pl. a Revision compógépet is minden éven, ha nem a Warp-ommal megy.
- PiStorm - őszintén, alig veszem elő, pedig papíron ez lenne a leggyorsabb. Az elérhető szoftverek képességeinek hiánya miatt a gyakorlatban kis különbség van a Warp1260-hoz képest, és nem tudom. Lehet h. egy villanymotor gyorsabb mint egy "V8" (hatvanas), de "a V8 a pokolban is V8". Meg hát a V8 hang, ugye. :D De viccen kívül, full megértem ha valakinek ez adja ultimate gépet.

Emellett még gyakori használatban van:
- az A2000-m a B2060-nal (50Mhz), PicassoIV-gyel (ez az egyetlen állandó retró gép az asztalomon)

Kb. ennyi. Amúgy ha már a teljesítményre répázásnál tartunk, az utóbbi pár évben amit a legjobban élveztem classic amigázásból, az a "full-Commodore" A2000 összerakása volt, a 25Mhz-s A2630-cal, meg a mindenféle elborult Commodore kártyákkal. Pl. hogy tudjuk az A2091-t rábeszélni hogy gyorsabb legyen mint a floppy, egy 32bites Fast RAM-os gépben. :) Meg ilyesmik. Sokat tanultam belőle, olyan régi jó "rendszerépítgetős" hangulata volt, az Aminetes patchek összevadászásával, startup-sequence-ben, user-startupban kurkászással stb, amit mindenki művelt az ezredforduló környékén. Pedig az összes fenti konfig közül, messze ez volt a leglassabb, legbonyolultabb és legmacerásabb. De az "élvezeti értéke" meg magas volt, számomra.

De full megértem, ha valakinek nem ez kell, hanem az hogy beletolja a lemezt a gépbe és bootoljon (alap 500), vagy a csicsa-picsa menüben a controlleren egy gombnyomásra induljon a játék (The1200/A500Mini és vidéke). Nem vagyunk egyformák.

Kukacmarci
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 20. 12:22

Köszönöm mindenkinek, hogy kicsit tisztábbá tette a képet előttem. Igen, ha a Warp tudását nézem, nem is annyira túlzó az ár. Hogy mennyit használnám, az már egy másik kérdés.... Bár nagyon jó érzés lenne egyet a gépben tudni.
A "gond", nem tudom másnál van-e még valami becsípődés, de én elvesztem a 80-as/90-es években. Ami akkor menő volt, azt nekem be kell szereznem... Meg az újabbakat is, szóval mindig elkap egy géptípus, s akkor arra kell, hogy meglepjem magam valamivel. Nem csak Amiga vonalon mozgom. A The A1200 mellett előrendeltem a The C64 Handheld-et és az új Neo Geo-t is. Erős lesz az év vége:-)

Peti
Tag
# Elküldve: 2026. Máj. 22. 22:54 - Szerkesztve: Peti

Nézd már, mi jött ma postán... :)

URL

Sax
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 23. 12:41 - Szerkesztve: Sax

Quoting: charlie
amit a legjobban élveztem classic amigázásból, az a "full-Commodore" A2000 összerakása volt

Érdekes, nekem is ez volt a legjobb szórakozásom miután eladtam a full 4000-esem. Hiánypótló megoldásként vásároltam, aztán az lett a vége, hogy mindenttudó gépet készítettem belőle.

Nem is igazi amigás, aki nem rak össze életében egy 2000-est. :-)
Nogyon sokat tanultam vele, pedig már azt hittem már mindent is láttam. :-)

StingerHU
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 26. 09:37 - Szerkesztve: stingerhu

Quoting: charlie
De full megértem, ha valakinek nem ez kell, hanem az hogy beletolja a lemezt a gépbe és bootoljon (alap 500), vagy a csicsa-picsa menüben a controlleren egy gombnyomásra induljon a játék (The1200/A500Mini és vidéke). Nem vagyunk egyformák.

Én már annak is örülök, ha egyáltalán valahol Amigát látok nem ebben a körben és konkrétan ÉRDEKLI az embereket. Az Amigás társadalom is idősödik, 40+es, sőt gyakran 50+-os apukák/nagypapák üldögélnek lassan már csak ezek előtt - mindig ezt látom, mikor ezeket a partifotókat nézem. C64 az még csak-csak valamennyire piszkálja a fiatalabbakat, de az Amigáknál ahogy idősödik a masina(masinák), úgy aggastyánosodik a gépet még életben tartó közösség fő magja is.

Szóval ja, mindegy hogy játék, vagy szoftver, vagy csak Workbench, de én már mindennek örülök, csak használják végre (mondom én közel a 45-höz, aki midlife krizisben kvazi teljesen építi le/leépítette nem csak a retrót, hanem a gaminget is lassan).

Sax
Tag

# Elküldve: 2026. Máj. 26. 16:40

Quoting: stingerhu
Én már annak is örülök, ha egyáltalán valahol Amigát látok nem ebben a körben és konkrétan ÉRDEKLI az embereket. Az Amigás társadalom is idősödik, 40+es, sőt gyakran 50+-os apukák/nagypapák üldögélnek lassan már csak ezek előtt - mindig ezt látom, mikor ezeket a partifotókat nézem. C64 az még csak-csak valamennyire piszkálja a fiatalabbakat, de az Amigáknál ahogy idősödik a masina(masinák), úgy aggastyánosodik a gépet még életben tartó közösség fő magja is.

Szóval ja, mindegy hogy játék, vagy szoftver, vagy csak Workbench, de én már mindennek örülök, csak használják végre (mondom én közel a 45-höz, aki midlife krizisben kvazi teljesen építi le/leépítette nem csak a retrót, hanem a gaminget is lassan).

Ez egy betegség, de nem akarok kigyógyulni belőle!!!!!

Peti
Tag
# Elküldve: 2026. Jún. 05. 13:23

Gyerekek, ki foglalkozik kondenzátor cserével?

KZ3D
Tag
# Elküldve: 2026. Jún. 05. 13:46 - Szerkesztve: KZ3D

Quoting: Peti
Gyerekek, ki foglalkozik kondenzátor cserével?

https://commodoreszerviz.hu

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 .
forum.amigaspirit.hu / Classic hardver / Hardver problémák, szervizek, tanácsok